Publicitat
Cultura · 4 d'Agost de 2009. 15:13h.

Qui no ha llegit Stieg Larsson?

Mònica Terribas i Francesc-Marc Álvaro confessen que no han llegit ni llegiran la trilogia de l'autor suec

Qui no ha llegit Stieg Larsson?

La trilogia "Millenium", de Stieg Larsson

La trilogia d'Stieg Larsson, que s'ha convertit en el "fenomen editorial internacional de la dècada" en paraules del president del Parlament, Ernest Benach, diumenge passat en una entrevista a l'Avui no convenç a tothom. L'articulista de La Vanguardia, Francesc-Marc Álvaro, ha afirmat en la seva columna d'aquest dimarts que "no he leído a Larsson ni tengo pensado hacerlo en los próximos meses, salvo fuerza mayor". El periodista explica a una amiga que "no me interesa el sueco en cuestión" malgrat que aquesta li pregunta: "¿No leerás a Larsson? con los ojos fuera de las órbitas y, entonces, me siento como un criminal de guerra, como un desollador de criaturas, como un directivo de Renfe".

"Me siento fatal: Larsson, el autor de moda que está en los cielos, no entra en mis previsiones. ¿Soy un tipo asocial? Un sudor frío recorre mi espalda, la taquicardia me amenaza", insisteix.

La directora de TV3, Mònica Terribas, també afirmava diumenge passat en una entrevista a El Mundo que "creo que ahora mismo si hay algo que me distingue del resto de los mortales es no haber leído ni una sola línea de la trilogía Millenium de Larsson".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Xavier, SPB, 07/09/2009 - 09:29

Doncs jo tampoc l'he llegit. Res en contra, tu. Senzillament n'hi han d'altres que em fan mes il.lusio. Potser quan passi la moda n'agafo un i miro a veure que tal. De moment en tinc d'altres definitivament ( ?) bons que m'esperen a la tauleta de ni

#21 lluis, tortosa, 05/08/2009 - 21:28

ESDA no et pot agradar sino t'agrada el fantastic. Hi ha molta gent que no pot "suspendre la incredulitat". Si estic errat i t'agrada el genere, cita'm una obra literariament al nivell de ESDA, m'interessara llegir-la.

#20 Sense amo i decidint el q em rota, Barcelona, 05/08/2009 - 13:40

El vertaderament gran del lliure mercat és q pots comprar o no el llibre, i el pots llegir o no. Tens l'absoluta llibertat per fer-ho amb màrqueting o sense. LLIURE!!! Tot i q alguns pensen q hauriem de llegir per força alguns títols: FEIXISTES

#19 Ramon, Sants-Barcelona, 05/08/2009 - 12:13

A més de ser de vital importancia a la final de Paris, gracies a ell Eto'o es queda sol per fer l'empat, i arrossega a dos defenses de l' Arsenal abans d'assistir a Belleti per el gol de la victòria. Segur que aquests que no l'han llegit son pericos.

#18 Joan Bartra, Sabadell, 05/08/2009 - 11:20

Completament d´acord amb la intervenció que reivindica Agustí Bartra.