Publicitat
Cultura · 2 de Març de 2013. 12:16h.

Rahola veu masclisme al Suprem

Considera que "la mirada masculina" ha afavorit la sentència favorable al burca

Rahola veu masclisme al Suprem

Imatge de l'article

La periodista Pilar Rahola, en un article d'opinió a La Vanguardia, considera que "encara que és antipàtic afirmar-ho, no és una sorpresa que tots els signants de la sentència siguin homes, atès que no dubto que la mirada masculina no és la mateixa que la femenina, a l’hora de valorar el que significa viure darrera d’una presó tèxtil, no endebades el patriarcat ha durat molts segles en la nostra societat…".

"El vel és l’estigma públic d’un domini ferotge que no només s’acompanya d’una brutal pressió familiar, sinó que està avalat per milers de lleis implacables en desenes de països dominats per la llei islàmica. No hi ha ni un sol versicle de l’Alcorà que obligui la dona a tapar-se, però en canvi s’ha convertit en una bandera de l’islamisme radical en la seva obsessió per segregar les dones", lamenta.

"O és que aquests simpàtics senyors del Suprem han oblidat que milions de dones no tenen ni un sol dret en aquestes dictadures teocràtiques? Al·là només és una excusa per a una misogínia ferotge que converteix les dones en autèntiques esclaves", indica.

"Quan això passa a les nostres societats, i deixem aquestes dones a la seva sort, estem enviant dos missatges letals: un, que la seva esclavitud no ens importa, i dos, que no tractem el tema com una qüestió de drets de la dona, sinó que el banalitzem com si fos una opció personal", afegeix.

"No sap el Suprem que els qui defensen el burca són els imams més integristes d’Espanya? O què es pensaven? En qualsevol cas, aquesta sentència és un Ponç Pilat regressiu que dóna oxigen a l’islamisme més radical i malalt, aquell que ensenya a estimar Déu odiant les dones", conclou.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#10 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 03/03/2013 - 18:42

La Pilar Rahola si es possa el Burca quedaria estupenda molt guapa amb un ESCOTE Bien abierto encara molt millor he estaria molt sexy

#9 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 03/03/2013 - 16:37

El Burca lo que tiene de bueno ala hora de hacer el amor a una mujer,esque no necesitas mirar si es guapa ho fea Si se lo haces con Burca no te importa su belleza . Que se lo deje puesto y sin problemas tampoco para HACER EL AMOR HE NO HACE FALTA SE QUITEN EL BURCA

#8 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 03/03/2013 - 08:40

De totes maneres parlem clar ara ja altres coses de molta més importancia , que parlar del Burca . Ara ja molt de Atur perfsones que no tenen res JA Molta crisis ja perfsones ques treuen la vida abans deperdre el pis aixo es molt més greu quel Burca he deles Musolmanes

#7 pelaez, barna, 03/03/2013 - 08:32

Camacho afirma que Pujol primó a los inmigrantes musulmanes
La presidenta del PPC atribuye esa actitud a que CiU no quería latinos por ser castellanohablantes

http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/camacho-afirma-que-pujol-primo-los-inmigrantes-musulmanes-542894

#6 BEJOTA, BCN, 02/03/2013 - 16:00

sRA.bELÉN ESTEBAN -PERDÓ,RAHOLA-:AMB VOSTÈ ,FERRUSOLA I GUISPERT EM QUEDA CLAR QUE CATALUNYA HI HA UN CLAR "MATRIARCAT".AIXÓ ÉS CAUSA DE FRSTRACIÓ I VILOLENCIA.JUST EL QUE PASA ...EL CONFLICTA ÉS EL MATRIARCAT I NO ESPANYA.

#6.1 BEZETA, BCN, 02/03/2013 - 18:35

Sr Matamoros-el creti-perdó-Bejota, amb vostè i algun altre yupi multucultureta em queda clar que soc bastant tontet, però que no puc fer-ne res. I parlo en majúscules perquè només sé CRIDAR.

#6.2 Alverto, Varcelona, 02/03/2013 - 20:42

Ay VEJOTA, que no aciertas ni una, se dice Velen esteVan, cuanto te gusta usar la B de Burro, Vejo!