Publicitat
Cultura · 5 de Maig de 2014. 09:59h.

"Raimon ens recorda que hem de tenir present què passa a València"

Muriel Casals defensa que "tothom expressa lliurement el que pensa"

"Raimon ens recorda que hem de tenir present què passa a València"

Casals, a TV3

La presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, en declaracions a Els Matins de TV3, ha destacat que "tothom expressa lliurement el que pensa. Raimon ens recorda que hem de tenir molt present què passa a València i a les Illes". "El que passi a Catalunya pot tenir conseqüències al País Valencià i a les Balears. És d'això que ens alerta Raimon", ha afegit.

"Cal tenir present que hi ha gent que necessiten més arguments per prendre la seva decisió i altres que ho tenen molt clar", ha indicat. Casals, d'altra banda, ha considerat que "de crispació, no en notem. El que sí que hi ha és una tensió positiva. Estem en alerta perquè estem pendents i il·lusionats".

Igualment, ha explicat que "cada setmana rebem una trucada d'un mitjà de comunicació estranger que s'interessa pel dret a decidir, volen informació". "La internacionalització del procés és ensenyar al món el que fem i generar simpatia i interès. A Madrid ja n'estan informats", ha recordat.

Tot i això, ha deixat clar que "Òmnium no és qui per donar ordres als polítics. Nosaltres treballem perquè el referèndum es faci i perquè surti un doble sí". Finalment, ha defensat que "la immersió lingüística és irrenunciable" i ha denunciat que "l'atac al català a les escoles és un mal ús de la democràcia".

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#46 BEJOTA, BCN, 15/05/2014 - 17:39

SRA. COM A PART DE'L "MATRIARCAT" CATALÁ (MOLT ENFEINAT ,PER SERT) ,LI HE DIR QUE'N RAIMON NO ÉS INDEPEND. OBLIDI'S DE'LS PAÏSOS CATALANS . NO HI RES A FER.

#45 BEJOTA, BCN, 13/05/2014 - 17:47

Ludger Fretzen: 'Volkswagen-Audi abandonaría Cataluña en caso de secesión'La filial de Volkswagen-Audi en España comercializa, además, los vehículos Skoda. En 2011 vendieron 127.315 vehículos y es el grupo automovilístico que más vende en España.
LVL

#44 BEJOTA, BCN, 12/05/2014 - 16:22

"Enquesta de 'la vanguardia'

El suport a la secessió tendeix a la baixa


Un sondeig xifra els independentistes en el 43,4%, un punt i mig menys que fa cinc mesos. Aquesta xifra es reduiria al 39,5% en cas de quedar fora de la UE. CiU avantatjaria ERC en tres escons en unes autonòmiques.

#44.1 BEJOTA, BCN, 12/05/2014 - 16:23

SRA. CASALS:A VALÈNCIA NO EI LI HA PERDUT RES DE RES.

#43 gurguri, barcelona, 06/05/2014 - 14:41

RAIMON tiene una trayectoria profesional y personal impecable, incluso en plena dictadura.Ni los independentistas con las "CATALINES" al frente no son nadie para desprestigiarle. solo ha dicho que tiene dudas como el 90% de catalanes.

#42 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 05/05/2014 - 20:18

LOQUILLO I RAIMON Ques dediquin a Canta i deixin la Politica per els Politics si no fican la pota he . Tots dos diuen coses nomes per cridar la atencio i mira de vendre el seu producto res mes Cap drels dos li importa una merda LA INMDEPENDENCIA DE Catalunya que Cantin i callin

#42.1 joanmcardenas, montblanc, 08/05/2014 - 10:35

comença per aprendre a escriure la teva llengua i despres si et queda temps apren a cantar, perque això llibera l'anima