Publicitat
Cultura · 3 de Desembre de 2020. 09:48h.

Raimon: "no sóc independentista"

"Sóc el que sóc, encara que a alguns no els agradi"

Raimon: "no sóc independentista"

El cantautor Raimon, que acaba de complir els 80 anys, afirma en una entrevista a La Vanguardia que no s'ha sentit incòmode per l'actitud contra ell d'un sector de l'independentisme català. "En tot cas, incòmodes ells. Si l'única raó perquè no em acceptin és que no sóc independentista, apanyats anem", afirma.

"És com si pensessin que tinc una tara física o mental. Si del que es tracta és de crear un Estat nou, comprendrem que la independència tampoc serà possible, perquè ningú és avui independent completament i cap Estat pot viure aliè a la resta de món", afegeix.

"I li dic més, hi va haver un temps, després de la dictadura, en què alguns em van oferir anar a les seves llistes i els vaig dir que aquesta no era la meva vocació. Sóc el que sóc, encara que a alguns no els agradi", conclou.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#23 Ojotuerto, Calafell.TAB, 05/12/2020 - 07:28

Gracias !!! Y que suene "Al vent,. la cara al vent, el cor al vent, les mans al vent,. els ulls al vent al vent del món. I tots, tots plens de nit,"..... . Tenemos derecho a emocionarnos !!!.

#22 Ramón, BCN, 04/12/2020 - 09:07

Que referentes de la cultura catalana como Raimon, diga lo que piensa del independentismo, es algo que se agradece, y que es aplaudido por la mayoría de la gente en Catalunya y en España.

#21 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 03/12/2020 - 22:47

Que en Raimon es vegi obligat a dir si es o no independentista, parla perfectament de l'atmosfera propia d'un frenopàtic en que aquests espavilats havien convertit el món cultural. I sino que li diguin al bo de Josep Maria Pou el que va tenir que suportar d'aquesta banda de desalmats.

#20 Arnau, Barcelona, 03/12/2020 - 20:26

Me llena de orgullo y satisfacción que el Señor Raimon no tenga nada que ver con la Señora del Gorrito.

#19 Leidy Johanna, Isnaar, 03/12/2020 - 20:15

No veo al de Játiva (Xátiva), País Tropical Valensiá, pidiendo la indapandansia de la Comunidad Valenciana, que es su tierra. Sobre todo, porque aquí nadie sabe quién es.