Publicitat
Cultura · 3 de Maig de 2014. 12:25h.

Raimon: "No sóc independentista"

El cantautor valencià té "dubtes" sobre el procés sobiranista

Raimon: "No sóc independentista"

Raimon

El cantautor valencià Raimon ha expressat els seus "dubtes" sobre el procés sobiranista i ha manifestat que “no sóc independentista”. A més, ha advertit dels perills que pot comportar el sobiranisme vist des del País Valencià.

Raimon, en una entrevistaEl suplement de Catalunya Ràdio, diu que "jo no sóc independentista perquè no m'ho he plantejat mai. Des de València això es veu d'una altra manera, i jo sóc d'allà i sé les repercussions que pot tenir".

"Per tant -afegeix- no ho tinc clar". "Per això no participo en aquest moviment, perquè per participar en alguna cosa ho haig de tenir molt clar", argumenta. En qualsevol cas, el cantautor de Xàtiva defensa el dret a decidir: "Hi ha d’haver un primer pas, que els catalans votin, i després ja es decidirà".

El Premi d'Honor de les Lletres Catalanes manifesta que "una Catalunya independent augmentaria encara més el sentiment anticatalanista a València" i aquesta possibilitat "crea més alarmes”. “Al País Valencià l’anticatalanisme està funcionant i a més està manant", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

116 Comentaris

Publicitat
#77 Alvar, Bcn Española, 05/05/2014 - 10:13

La independencia es una sinrazon. Tambien lo digo yo junto a millones de catalanes y españoles. Espanya no ens roba. Espanya ens estima. Nosaltres estimem Espanya. Ens roben el Clan Pujol, els Millet, els CorrupCius, els Pellerols, els Prenafeta, els de ANC, tots els Medis Suvbencionats, etc.

#76 Tarradellista, BARCELONA, 05/05/2014 - 10:11

No sé quin problema hi ha. És a dir, per damunt de nacionalistes i independentistes no es pot estimar ni defensar més a Catalunya i a la llengua i la cultura catalanes? Els espanyolistes també fan igual. Aquest país (tant Catalunya com Espanya) està segrestat pel nacionalisme (català i espanyol).

#75 Barcelona, Barcelona, 05/05/2014 - 02:20

Raimon és una gran persona, fidel al poble i inteligent. No veu clar un procés que dirigeix una oligarquia que no arribarà enlloc.

#74 Alvar, Bcn Española, 05/05/2014 - 00:23

Raimon, Dali, Boadella, Loquillo opinan igual que millones de Catalanes y Españoles : "No puedes ver TV3 porque es el NODO".

#73 narcisa, descobrint-se als 79 anys, jajjs, 04/05/2014 - 18:32


jajjs, aquesta no no me la perdo, jajjs:

doncs si Raimon no és NI independentista, ja m'explicaràs tu què és, si cantant, jajjs, o guitarrista, jajjs.