Publicitat
Cultura · 9 de Juny de 2009. 09:45h.

Rubianes encara fa riure

L'homenatge a l'actor aplega més de 14.000 persones al Palau Sant Jordi

Rubianes encara fa riure

Moment de l'homenatge

L'homenatge a Pepe Rubianes va aplegar 14.000 persones al Palau Sant Jordi, que li van voler retre homenatge després que l'actor "galaico-català" morís el mes de març passat als 61 anys a causa d'un càncer. A la gala, batejada "Rubianes somos todos", hi han actuat una vintena d'artistes.

El Tricicle, Manuel Fuentes, Joan Manuel Serrat i Andreu Buenafuente, Xavier Sardà, Faemino y Cansado, Martirio, Lucrecia, Tequila, Ángel Pavlovsky, Carles Flavià, Carlos Latre, Pep Cruz, Cristina Dilla, Xavier Graset i els actors dels programes de TV3 'Polònia' i 'Crackòvia'" són alguns dels que no es van voler perdre l'acte.

L'esdeveniment ha estat conduït per Albert Om, que ha recordat que Rubianes ha estat la tercera persona més entrevistada a TV3, després dels expresidents de la Generalitat, Jordi Pujol i Pasqual Maragall.

La gala ha estat dirigida pels actors Joan Lluís Bozzo i Pep Molina, acompanyats per altres intèrprets de teatre o televisió, i ha estat englobada en la gala anual que organitza la Fundació Pare Manel, de la qual Rubianes va ser creador i principal impulsor, i a la qual es destinarà part de la recaptació de l'espectacle.

Entre el públic de "Rubianes somos todos" hi figuraven el president de la Generalitat, José Montilla, l'expresident català Pasqual Maragall i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ezequiel, Barcelona, 09/06/2009 - 14:22

Part dels ingressos a la Fundació del pare Manel?? Qui xucla? Van dir al principi que la totalitat dels ingressos?

#3 Charneguito, Bcn, Pais Charnego, 09/06/2009 - 13:38

Los titiriteros de la Zeja homenajeando al artista del regimen (uno de ellos).

#2 Carles, Salt, 09/06/2009 - 12:38

Els sociates es freguen les mans amb Rubianes, que es ficava amb l'Espanya del PP, fent bona la del PSC-PSOE, quan de fet són la mateixa cosa. I encara hi ha babaus fins i tot indepes que volen creure que maleïa Espanya. No, i per això TV3 li fa homenatg

#1 Jordi, reus, 09/06/2009 - 11:43

Curiosament, del que vaig veure, el millor eren les imatges enllaunades del Rubianes, la resta (les actuacions en directe) feien bastanta pena. Almenys, repeteixo, les que vaig veure jo.