Publicitat
Cultura · 27 de Juliol de 2012. 20:09h.

Salt guardona el rossellonès Joan Daniel Bezsonoff

El columnista d'e-notícies s'endú el premi per 'La melancolia dels oficials'

Salt guardona el rossellonès Joan Daniel Bezsonoff

Bezsonoff, recollint el premi

L’escriptor nord-català i col·laborador d'e-notícies, Joan Daniel Bezsonoff, és el guanyador aquest 2012 dels premis literaris "El Setè Cel" de Salt. L'autor ha guanyat el guardó amb l’obra La melancolia dels oficials.

Aquest guardó que s’entrega per setena vegada, està impulsat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salt, amb l’objectiu de fomentar la lectura i la creació literària. El premi té una dotació de 3.000 euros.

El jurat, que està presidit per Vicenç Villatoro i el formen Guillem Terribas, Miquel Berga, Albert Rossich, l’alcalde de Salt, Jaume Torramadé, i el regidor de Cultura, Robert Fàbregas. Aquest últim actua com a secretari sense vot. L'entrega del premi es farà aquest vespre a les 20:00 a la Biblioteca Iu Bohigas de Salt.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 28/07/2012 - 21:47

¡Vaya tinglado! Madrit nos roba... Jua, jua, jua,...

#1 Marc, bcn, 28/07/2012 - 11:21

Rigor periodístico!

Se presentaba solo? Habían otras candidaturas? Ha sido un dedazo total? En base a que le han declarado ganador?

Cutres, que sois unos cutres!

#1.1 Esteve, Fornells, 28/07/2012 - 12:56

Molt d'acord, Marc. Un premi regalat. A dit. Papanatisme gironí davant un autor català que inconfessadament consideren exòtic català. Els cau la bava. La literatura és el de menys. Tot és amiguisme, favoritisme. En Bezsonoff no ha escrit un llibre digne de premi en sa vida. Així ens va.