Cultura · 19 de Març de 2009. 12:36h.

Sergi Belbel, quatre anys més al TNC

Un dels nous reptes, acollir la "diversitat lingüística del país"

Sergi Belbel, quatre anys més al TNC

Belbel, quatre anys més al TNC

El consell d'administració del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) ha renovat el contracte de Sergi Belbel a partir de juny de 2009 i fins al 30 de juny de 2013. Belbel, director artístic del TNC, té com a un dels principals reptes "assolir un públic encara més ampli i divers, acollint la creixent diversitat cultural i lingüística del país", segons un comunicat de l'entitat. Belbel va iniciar la seva tasca al capdavant del TNC l'1 de juliol de 2006 i el seu contracte acabava el proper 30 de juny. En el desenvolupament de les seves tasques, compta amb l'assessorament del Consell d'Assessorament Artístic, que està format per: Toni Casares, Jordi Castellanos, Feliu Formosa i Esteve Miralles.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Comediant, Barcelona, 21/03/2009 - 10:00

Sergi Belbel és mediocre. No és ni bon director i molt menys bon gestor, És el teatre on només hi treballen ell i els seus amics pagat amb diners públics. Un cercle molt tancat on és impossible accedir-hi si no és amb \"endolls\". Indignant!.

#2 Salvador, Sant Boi de Llobregat, 19/03/2009 - 15:52

Toni. Jo em preguntava el mateix. Però ja sé el que es !!! Teatre en espanyol !!! Que si no ?
Aquesta és la gran diversitat de la que parlen.

#1 Toni, Bcn, 19/03/2009 - 13:30

Què coi vol dir acollir la diversitat cultural i lingüística del país? Faran obres de bollywood amb actors del raval? Obres en àrab? en xinès? Comèdies sudamericanes? De quin país està parlant?