Publicitat
Cultura · 10 de Novembre de 2014. 22:51h.

Serrat diu que el 9N va ser "impressionant"

El cantautor demana a l'Estat una consulta legal: "no es pot negar l'evidència"

El cantautor Joan Manel Serrat, en una entrevista a la Ser, considera que el 9N va ser "una fotografia impressionant". "Ha de fer reaccionar clarament tots aquells que no miren de front la situació. Tenen l'obligació de posar prou pedres perquè la gent pugui seure i discutir del que va passar", ha manifestat.

"El que va passar ahir va ser una manifestació més de les que estan succeint des de fa anys a Catalunya reclamant una consulta legal perquè la ciutadania decideixi sobre el seu futur. No es pot negar l'evidència, podem discrepar les raons que ens han portat fins aquí, però som aquí i així estan les coses. Un percentatge alt de la població exigeix que es consulti sobre el seu futur", ha indicat.

"O almenys que es discuteixi sobre el seu futur. Els responsables d'això, el Govern de Madrid especialment, ha de posar les condicions perquè això es pugui produir. No n'hi ha prou amb actituds judicials, cal fer això en mans del Constitucional o del Suprem. Això és un problema polític i com a tal s'ha de resoldre", ha sentenciat.

Serrat
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#16 Robert, Barcelona, 11/11/2014 - 22:37

Tu ves a afinar la guitarra que l'Alfonso Guerra et cridarà perquè cantis gratis durant la festa d'aniversari d'en Pincho.
I ja saps, només cançons en castellano viejo que el catalán se lo han "sepillao"

#15 Casper, Bcn, 11/11/2014 - 17:57

el Juan Manuel Serrado habla mejor que canta: primero dice que el no irá a votar, y tres dias después afirma tan pancho villa que la votación fue impresionante.

#13 luigi longo, bcn, 11/11/2014 - 15:08

Pobre hombre, la edad no perdona a nadie. Si después de un año de campaña unívoca y feroz, la generalidad pone toda la carne en el asador y resulta que solo vota un tercio del censo, lo que es impresionante es el fracaso. En fin, Serrat, ya no estás para estos trotes.

#12 Kropotkin, Vic, 11/11/2014 - 11:29

Nada, nada...La consulta no tiene garantías, los millones de votos no valen. En cambio, contar como no indepes a los millones q no votaron es puro rigor...jua, jua...todo vale para no hacernos sentir a los españolistas como la minoría que somos...jua, jua...mejor hundidos

#11 Saprissa, Sants, 11/11/2014 - 10:16

impecable i gran serenor a la hora de opinar sense estridències