Publicitat

Atura una actuació després que un espectador li cridés que cantés en català

El cantautor Joan Manuel Serrat va aturar una actuació després que un espectador li exigís que cantés alguna cançó en català atès que el concert era a Barcelona, tal i com recull el vídeo del periodista Toni Hervás. En aquesta gira, Serrat repassa les cançons del disc Mediterráneo (1971).

"El despiste és general. Sempre hi ha algú que ve una mica distret i que no sap on es fot. Els hi demano que em deixin parlar. Això és un espectacle que es diu 'Mediterráneo da capo' en el qual repasso les cançons d'un disc escrit l'any 1971, escrites en castellà”, va explicar Serrat.

"Deixi'm acabar, per favor: Les estic fent una darrera de l'altra. Entenc que vostè no ho entengui... no entendre això amb els temps que corren... Deixi'm fer l'espectacle així. Sé perfectament que estic a Barcelona”, va afegir.

“Ho sé segurament abans que vostè. I des d'abans de vostè estic treballant per aquesta ciutat i per fer coses. És la primera vegada que aquest espectacle per tot el món es troba amb això. Li dic perquè es pugui sentir orgullós”, va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#37 Neferu, Barcelona, 24/12/2018 - 08:05

¡¡Bravo, bravísimo, Sr. Serrat!!! A ti, nada menos que a tí te van a tachar estos imbéciles de mal catalán y de traidor. Quienes lo hacen demuestran ser unos soberanos incultos de la historia muy, muy cercana de Catalunya. Ni caso, Serrat, que son pocos y como digo muy incultos.

#36 Sergi, bcn, 23/12/2018 - 17:36

La gente que realmente ha sufrido la dictadura nos avisa de la llegada de nuevos fascistas. Gracias Serrat.

#35 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 23/12/2018 - 14:29

Viendo esto, un inglés diría: "you can take the lad out of the North [=Osona], but you can't take the North out of the lad" (algo así como "aunque la mona se vista de seda..." pero enfatizando lo paleto). Serrat emplea la contundencia y la elegancia de un caballero. Por cierto que algún gudari ya habla por las RRSS de montaje "unionista".

#34 Sergi , Barcelona, 23/12/2018 - 13:52

Son enfermos incurables, no saben nada, no entienden nada, dan pena, que triste todo.

#33 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 23/12/2018 - 13:38

Este espectador obtuso ha entonado la versión actual y más casposa de aquél "A mí ne habla usted en cristiano" que tanto denuncian y que tantas décadas hace que dejó de oírse.

Está claro que el fascismo y la imposición lingüística han cambiado de bando.

Grande, Serrat. Siempre con la libertad.