Publicitat
Cultura · 7 de Novembre de 2014. 09:04h.

Serrat: “No aniré a votar”

“Més que una consulta em sembla una manifestació”

El cantautor Joan Manel Serrat, en una entrevista al TN, ha explicat que no participarà en el 9N. “No aniré a votar perquè més que una consulta desitjable l’acte em sembla més aviat una manifestació. Una manifestació totalment legítima, però una manifestació”, ha sentenciat en aquest sentit. Tot i això, Serrat ha assenyalat que “prohibir no serveix absolutament per a res. Sóc partidari que la ciutadania pugui desenvolupar una consulta, manifestar quines són les seves aspiracions de futur, per on vol que caminin els passos”.

També ha considerat que “Podem és un moviment ciutadà que neix adobat per una realitat social i política que té totalment abandonada la ciutadania. Els partits tradicionals estan desprestigiats i malgrat això continuen concentrant els seus esforços en perdurar, en lloc de solucionar els problemes dels ciutadans. Posen els seus ulls en el curt termini. Això no satisfà els ciutadans, que estan tips”.

“És bo que la gent políticament estigui excitada. A mi m’amoïna molt més l’actitud de la gent quan es despreocupa del que passa al voltant o quan ho deixen tot en mans del fatalisme. L’alternativa de grups com Podem em sembla una actitud moderada, pacífica i democràtica en una ciutadania que ha estat tractada d’una forma violenta en els seus drets”, ha sentenciat.

Serrat
Publicitat
Publicitat

120 Comentaris

Publicitat
#64 Francisco Camacho, Algeciras, 01/09/2015 - 00:45

¡¡¡¡ A ver si os váis ya catalanes despreciativos!!!.
Idos a donde queráis, dejadnos en paz a los demás. Con tantos privilegios como se os han ido dando, ¿ cómo narices nos despreciáis?. Por favor, cortad lazos pero ¡¡¡¡ definitivamente!!!!.
Dejadnos en paz a los demás

#63 Sara , Mataró, 09/11/2014 - 01:23

Jo tampoc aniré a votar. Crec que Guanyarà l'abstenció i és que el poble no som banderes, ni presions per votar, ni ningú a d'estar per sobre de de les Lleis que ara mateix tenim. Bon diumengue

#63.1 davi, Matarò, 09/11/2014 - 13:09

Ningú te el dret a negar té el teu vot sigui aquest si o no. Tu desideges el que vols i punt. Si no vols votar no votis aquest es el teu problema no pas el meu.

#62 Blai, Bonastre, 08/11/2014 - 17:51

Consulta, manifestación. Que más dá, lo importante es demostrar, a todo el mundo, los deseos e inquietudes de la sociedad catalana.
MAÑANA 9N A MANIFESTARSE Y EL QUE QUIERA QUE VOTE.

#61 narcisa, serrado por la mitad, en pesos i en CUCs, 08/11/2014 - 17:14

aquest ecscañolista només no vota a Cuba, jajjs.

#60 Artur, BARCELONA, 08/11/2014 - 06:41

CATALUNYA
UNITAT ? ELECCIONS ? D U I ? INDEPENDÈNCIA
REFERÈNDUM DEMOCRÀTIC I VINCULANT SI ES FA DESPRÈS DE:
300 ANYS D?INDEPENDÈNCIA o:
40 39 i escaig ANYS D?INDEPENDÈNCIA (com els del Franco i el seu fill putatiu) o:
10 ANYS D?INDEPENDÈNCIA i després votar.
TOTHOM A VOTAR