Publicitat
Cultura · 14 de Novembre de 2012. 15:50h.

Shakira cantarà en català

Gerard Piqué confirma que la cantant inclourà un tema en el seu nou disc

Shakira cantarà en català

Shakira, en una imatge d'arxiu

La cantant Shakira inclourà una cançó en català al seu proper disc, tal com ha confirmat aquest dimecres la seva parella, el futbolista Gerard Piqué.

Piqué, en una entrevista concedida ha RAC-1, ha estat preguntat per Jordi Basté sobre quan Shakira "gravarà una cançó en català en un disc en anglès. El Boig per tu que sé que el canta perfectament".

El futbolista del Barça ha comentat que "no t'avancis, que potser surt alguna cosa al proper disc". "És més que probable que surti una cançó en català al nou CD", ha afegit abans de dir que "pot ser" una versió del Boig per tu, original del grup Sau.

Piqué també ha comentat que el proper disc de Shakira sortirà al mercat després del naixement del seu fill "que serà català" i que la seva parella es troba perfectament. "Canta i balla", ha assegurat per justificar que Shakira fa vida normal malgrat l'embaràs. "Millor que canti i balli perquè quan ho fa és quan no pensa", ha argumentat fent broma.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#18 ESTER, girona, 24/01/2013 - 01:04

a mi m'està molt bé que la shakira canti una cançó en català però que la composi ella mateixa no aquesta que es conciderada un himne català

#17 Ciudadano X, Barçalunya World, 15/11/2012 - 18:47

Soy contrario a la independencia, me considero español por encima de todo pero no hay que mezclar temas. Si Shakira quiere cantar en catalán, ¿por qué no? No tiene nada de anormal ni tiene que molestar a nadie. Un artista escoge, ya cantó en español,inglés y árabe.

#16 Marta Alsina, Barcelona, 15/11/2012 - 14:55

Mira, aquesta canço és poc menys que un himne, que cada vegada que la sento em recorda a Carles Sabaté. si us plau que no la cagui amb els seus gorgoritos, no cal que faci la pilota al poble de catalunua que el seu marit, o el que sigui ja l'ha cagat...

#15 agustí, Vilanova i la Geltrú, 15/11/2012 - 12:58

Molt bé per Shaquira.

#14 Eladi Cornell, Palol de Germana, 15/11/2012 - 10:46

Que poc original, haguen tantes cançons per fer i trien una cançó molt inflada, pesada i poc acord amb l'estil de la Shakira.