Publicitat
Cultura · 27 de Desembre de 2010. 21:15h.

S'imposa la targeta de prepagament

Permeten comprar i treure diners a càrrec d'un saldo carregat prèviament

S'imposa la targeta de prepagament

Imatge d'una targeta de prepagament per comprar per internet

La targeta de prepagament és una modalitat que s'està imposant. Aquesta modalitat de targetes faciliten al client realitzar compres i treure diners dels caixers a càrrec d'un saldo carregat prèviament. Es tracta d'una opció relativament recent a Espanya, però que compta amb una àmplia difusió tant a Europa com als EUA.

Una dada que indica la forta irrupció del prepagament en la banca de particulars espanyola durant 2010 és que la Caixa ha assolit al desembre la xifra de 570.000 targetes de prepagament actives, el que la converteix en la primera entitat financera del mercat espanyol a superar la barrera del mig milió de targetes en aquest segment. L'entitat ha crescut un 35% en targetes prepagament en els últims 12 mesos

En la varietat de les targetes per regalar, aquestes poden emetre's a nom de qualsevol persona, sense que necessàriament hagi de ser client de l'entitat que l'emet, i amb un saldo que pot variar. Qui rep l'obsequi pot triar el producte que desitgi a qualsevol establiment del món on admetin pagaments per targeta.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat