Publicitat
Cultura · 4 de Febrer de 2013. 08:42h.

"Sóc Montserrat Carulla, actriu, catalana i independentista"

Afirma que "el meu independentisme no va contra ningú" perquè "admiro la llengua i la cultura del poble espanyol"

L'actriu Montserrat Carulla ha defensat la independència de Catalunya durant el seu discurs després de rebre el guardó d'honor en reconeixement de tota la seva carrera a la gala dels premis Gaudí.

Ha començat la seva intervenció ha dient que "sóc Montserrat Carulla, actriu, catalana i independentista". "El meu independentisme no va contra ningú. Admiro la llengua i la cultura del poble espanyol. La vull al costat, com a amiga, en llibertat", ha afegit.

En aquest sentit, Carulla ha dit que "el millor futur pot arribar quan menys t'ho penses. I jo, com aquell americà -al·ludint Martin Luther King-, també he tingut un somni que voldria que fos aviat una realitat, veure la meva terra justa socialment, pròspera culturalment i lliure nacionalment".

D'altra banda, l'actriu ha apuntat que "sou l'altra família, la de les arts escèniques, a la qual no em sento lligada per llaços de sang ni obligacions sinó el fil subtil d'una passió que vàrem triar, entre altres raons, lluitant per superar les nostres inseguretats i timidesa".

"Vaig començar -ha explicat- a enfrontar-me a la vida als 15 anys. Han estat 67 anys de treball continuat i d'aquests, 52 a dalt dels escenaris i platós" i també ha manifestat que "detesto la falsa modèstia i per això no tinc cap pudor de dir-me: 'Molt bé, Carulla. Ho tornaries a repetir'".

Finalment, Montserrat Carulla ha expressat que "sóc una dona molt afortunada perquè aquest honor me'l donen els companys i per a mi això és meravellós".

Montserrat Carulla, durant la gala
Publicitat
Publicitat

82 Comentaris

Publicitat
#47 MARk, cunit, 05/02/2013 - 15:27

Aquesta senyora xula que fa comentaris fóra de to i de lloc... faria i diria el mateix si estigués encara en Franco? Seria tan valenta? guanyen calés gràcies al conjunt dels espanyols... i després s'enriuen d'ell i va de moderna encara...

#47.1 Pere Prats, Sants, 05/02/2013 - 19:49

L'única opció que us queda és l'amenaça així us va.

#46 El azote de los necios, Barcelona, España, 05/02/2013 - 14:40

El tiempo da la razón..durante años los separatistas se han infiltrado en partidos españoles como ICV, PSC, etc...vomitando su basura, y ocultando sus intenciones, disimulando pidiendo bilinguismo al principio, mossos,tv3, instituciones..toda una farsa.Después no lloreis...y asumid la consecuencias

#45 El azote de los necios, Barcelona, España, 05/02/2013 - 14:36

Que se puede esperar de una traidora, mercenaria....ha ocultado su antiespañolismo, para ganar dinero en España.... que asco de personaje. Utilizando la cultura para imponer sus ideas... ¿ si la Peña hubiera dicho que se siente española y que CAT es España, la hubieras respetado igual ridículos?

#44 luisón, asturies, 05/02/2013 - 00:51

quédate en tu cueva!

#43 palker, puesdeaquí, 05/02/2013 - 00:22

Viendo la biografía de la tipa esta, no me extraña que no sea independentista. No sale del a cueva desde hace años. Anda que ha soltao el discurso en los Goya o en los Oscar, ahí no se acerca esta ni de invitada.