La direcció del teatre demana una "contribució econòmica" als ciutadans

SOS pel Liceu

El Liceu, en una foto d'arxiu

La direcció del Gran Teatre del Liceu ha donat suport a la plataforma Actuem pel Liceu, que té per objectiu canalitzar les aportacions econòmiques dels ciutadans per garantir la continuïtat de l'activitat d'aquesta instal·lació cultural.

Els rectors del Liceu han assenyalat en un comunicat que la situació econòmica actual "ens obliga a tots -a la Institució i als ciutadans que estimen aquest Teatre- a actuar com hem fet sempre que una situació excepcional amenaçava el futur del Liceu".

Una d'aquestes actuacions és "mobilitzar els ciutadans en defensa del Liceu tal com s’ha fet històricament sempre que ha estat necessari, perquè aquesta és la millor garantia del seu futur".

"En aquest sentit recolzem, decididament i amb gratitud, la iniciativa ciutadana Actuem pel Liceu que té l’objectiu d’aconseguir una contribució econòmica molt important a partir de petites aportacions privades. És una gran iniciativa", han reblat.

Els directius del Liceu també han afegit que "ens disposem a intensificar totes les gestions que incrementin i garanteixin el finançament de la Institució, potenciant el mecenatge de les empreses, ampliant el programa de benefactors que implica molts ciutadans particulars amb el Liceu i iniciant un programa de mecenatge internacional que faci possible l’aportació de noves fonts procedents d’altres països, com ja succeeix en molts altres teatres d’òpera d’Europa".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Ni Fu Ni Fa, bcn, 30/11/2012 - 18:47

El día que quienes lo dirigen , trabajen por amor a ese arte, ese día, viviran en Hospitalet, y quizás me plantee darles algo.
Mientras tanto, si fuera privado, se pagarian sus exitos y sus fracasos. De esta manera solo es cuestion de pedir.....y ahora toca a los ciudadanos en general.

#16 Caligula, Girona, 30/11/2012 - 17:48

Que empiecen por publicar los sueldos de los altos cargos y después valoraremos si es necesario ayudarles

#15 Francesc, Vilafranca del Penedès, 30/11/2012 - 11:28

Curiós que ara demanin ajut. Deu ser perquè la gent ja ens hem cansat de les localitats "de visibilitat reduida" des de les que no es veu res, pagades a preu d'or.

#14 Victor, BCN, 30/11/2012 - 08:57

La societat civil habitual actuarà com sempre: amb els diners del contribuient.

#13 Joan, Mataró, 29/11/2012 - 22:40

I si pugen les entrades? que pagui qui en gaudeixi això no és un equipament bàsic és un luxe.
Sempre pots escoltar opera des de l'equip hi-fi, si vols directe paga el plus.