Cultura · 3 de Desembre de 2008. 20:01h.

"Stop a l'agressió contra el poble català"

El grup Nan Roig dedica una canço a Jiménez Losantos

El grup Nan Roig ha tret al mercat un nou disc, Via Fora (Picap 2008). El disc inclou 20 cançons amb lletra de temàtica social i, en alguns casos, política, amb les que posen de manifest les inquietuds del grup i de part dels catalans. En una de les cançons, titulada Fes-te fotre, el grup fa referència a Federico Jiménez Losantos. Al bloc del grup s'explica que "aquest es el segon tema del disc, i esta dedicat, sobre tot a aquesta mena de Golum, que cada dia de la setmana, a la radio dels bisbes, es dedica a dir coses molt boniques sobre els catalans".

La lletra de la cançó és la següent:

"Tu, tu, tu, Diguem que penses tu, cada cop que sents parlar, com enganyen quelcom. Prou d’imbecils, i manipuladors, que surten al mitjans, s’anomenen informadors. Estan produint, un brou de cultiu, cortines de fum, alimenten el niu de fatxes que treuen diners del seu estat, per fer una campanya, contra el poble català". "Stop hipocresia Stop marginació Stop a les mentides Stop a difamacions Stop a l’agressió Contra el poble català No criminalitzis I fes-te fotre".

"Molt, molt parlar, A la boca la llibertat, tant la nomenen que es poden ofegar, tenen el cor podrit, ple de mentides, terrenys i diners, mouen la seva vida, són neo con, cultura de formigó, néts de franquistes, que encara ens tenen por, somien amb un virus que mati catalans i repoblar aquesta terra amb fidels ultradretans".

"Tenen menjat el coco a la seva població, controlen els mitjans, i la desinformació, no estic adoctrinant, que aquí també hi passa, problemes de censura també es donen a casa, que d’aquests neo cons n'hi ha de tots colors, tecnocràcia independent, que es vesteixen de roig, que no t’enredin i pensa amb el cap, que ells guanyen, i perdem els catalans".

Imatge del disc
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Maga, Sant Cugat, 04/12/2008 - 23:48

Joder, vaya letra mas pesima. Si esto es la cultura catalana, vamos bien.

#22 pepito, barcelona, 04/12/2008 - 17:28

dua dua.pajaritos por alli, pajaritos por alla.. duauadua..... aserreje aje aje

#21 Robert, Barcelona, 04/12/2008 - 16:51

Xavi, he dit "millor moment creatiu", no pas millor moment comercial (veus la diferència?) perquè els grans mitjans (TV) ignoren la música en català. Escolta Antònia Font, Mishima, Roger Mas, Refree, Conxita, La Troba Kung-Fú, Manel... Et sonen?

#20 Jordi, Montgat, 04/12/2008 - 16:40

Xavi, A Mandala o 8 no hi surt res. Pot ser més concret en el disc o t'ho has inventat? Per cert, has mirat el link? o no? Els teus ulls no podria suportar la veritat, que l'Estat subvenciona la indústria musical (!!!!)

#19 SATURADOS, BARCELONA, 04/12/2008 - 13:19

Más le vale a un hombre tener la boca cerrada, y que los demás le crean tonto, que abrirla y que los demás se convenzan de que lo es.

Hab SoSLl´Quch!