Publicitat
Cultura · 21 de Març de 2013. 13:30h.

Tardà troba "vergonyant" que Bru de Sala cobri 123.000 euros

Considera que és "una sangonera" el sou pel comissariat de l'Any Espriu

Tardà troba "vergonyant" que Bru de Sala cobri 123.000 euros

Tardà, en una imatge d'arxiu

El diputat d'Esquerra al Congrés, Joan Tardà, ha titllat Xavier Bru de Sala de "sangonera" pels 123.000 euros que cobrarà del Departament de Cultura pel comissariat de l'Any Espriu.

"Que el senyor Bru de Sala cobri 123.000 euros per fer de comissari de l’Any Espriu em resulta sorprenent", afirma en un article al seu bloc, titulat "De la desídia Wert a la sangonera Bru de Sala". També lamenta que malgrat que a petició d'Esquerra es va demanar al Govern -durant una sessió al Congrés-, que col·laborés amb l'Any Espriu de moment la implicació és "pobra i miserable".

"Res a veure, evidentment, amb la participació del Ministerio en altres commemoracions relacionades amb escriptors de la magnitud d’Espriu en llengua espanyola", afegeix.

Tardà diu que "crida l’atenció i resulta ben descoratjador que en la resposta el govern espanyol ens faci saber que 'ni el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte ni en Acción Cultural Española se ha recibido propuesta alguna de programación por parte de ninguna institución para participar en el any Espriu'".

"Nosaltres vam fer la feina que calia fer al Congrés, que per això hi som. Però els responsables de l’Any Espriu tal vegada s’haguessin hagut de basquejar una mica més. Ni que tan sols fos per eixugar la sangonera (vergonyant!) dels 123.000 euros del senyor Bru de Sala!", conclou.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Manuel, Mollet, 10/03/2014 - 09:33

¿Borrán los comentarios que no son de su cuerda?. Pues ahí vá uno para que lo borren. Bru de sala es un Cretino pertinaz, un don nadie fuera del ambito provinciano del nacionalismo casposo que aquí se magnifica. Hagan el favor de no hacerle propaganda gratis a un don nadie.

#8 habilitado, Mollet, 10/03/2014 - 09:29

Sr. Tardá son usted y sus amigos y la sociedad catalana adicta al poder los que han aupado a un cretino de la dimensión de Bru de Sala y a un arribista como Mascarell. ¿Sigo?, porque usted tampoco es trigo limpio.

#7 ramon, barcelona-c, 22/03/2013 - 00:29

Discrepo crec que el problema no es el que es paga a en Bru de Sala si no que no tinguem calés per pagar-ne mes al mateix nivell ,encara que fos a un comunista .El país necessita gent de nivell i ben pagada , a mi mai m'ho pagarían doncs no tinc el nivell adequat. S'ha d'asfixiar l'enveja .

#6 Ramon, Berga, 21/03/2013 - 20:23

És un escandol! Totalment d'acord amb el Tarda.

#5 fersd, Barcelona, 21/03/2013 - 17:43

Tarda, estic totalment d'acord pero pensa que genretns de les universitats cobren igual i gerents dels hospitals també. I el problema és que els que endollen ells cobren poc menys.