Cultura · 26 de Gener de 2014. 13:06h.

Toni Albà: "Espanya ens odia"

"Els catalans tenim claríssim que Catalunya no és Espanya"

Toni Albà: "Espanya ens odia"

Toni Albà

L'actor Toni Albà, en un acte convocat per l'Assemblea Nacional Catalana, ha manifestat que "Espanya ens odia" i ha recordat que "no som catalans pels nostres gens. Males noticies per PXC, males noticies pel senyor Anglada i la mare que el va parir".

"Espanya té un problem amb els catalans: Espanya ens odia. Em refereixo a aquesta oligarquia, no als ciutadans espanyols. Ens té sotmesos i ens odia. Porta 300 tractant de colonitzar-nos, prohibeix la nostra llengua, les nostres institucions… Per què ens odia? Perque afirmem que no som espanyols? Perquè no entèn que hem barrejat la nostra sang amb immigrants espanyols que han vingut a integrar-se?", va preguntar.

"Tampoc no som catalans pels nostres cognoms, hi ha gent amb cognoms catalaníssims que ens odien, com Vidal Quadras", ha afegit. Des del públic s'ha apuntat el nom de Freixenet i l'actor, irònicament, ha reclamat un brindis.

"Els catalans tenim claríssim que Catalunya no és Espanya. Ho tenim claríssim", ha assegurat. "Catalunya no és Espanya, però Espanya està aquí i no vol marxar. Aquí s'està molt bé. Qui no voldria una vaca per munyir cada any?", ha preguntat. 

L'actor també ha llançat un missatge a la immigració espanyola: "el 100% d'immigrats del món s'integren en el lloc d'acollida, els que no son colonitzadors". Igualment ha recordat que "cap de les repúbliques bananeres" que es van independitzar d'Espanya "han volgut tornar, per molt malament que els hagi anat". Finalment, ha adreçat un missatge a C's: "Podeu seguir sent fatxes, però catalans".

Publicitat
Publicitat

102 Comentaris

Publicitat
#87 BEJOTA, BCN, 29/01/2014 - 18:59

TONI: DURANT MOLTS ANYS , TU I JO VAREM VEURE TOT CATALUNYA PLAGADA DE PINTADES COM" PUTA ESPANYA".

COMPTA AMB LA PARANOIA ...

#86 Juan, Palma, 28/01/2014 - 16:44

¿quién es España? Que yo sepa el odio es propio de personas.
¿ha preguntado a todos los catalanes? ¿o es que por definición catalán es el independentista y el que considera que Cataluña no es España? Para Toni Albà, alguien nacido en Cataluña y que se considera Español ¿no es catalán?

#86.1 pergar, Mandril, 29/01/2014 - 08:06

Juan, qué no veus que si no fos per tot aquest rebombori el Sr. Albà no viuria del 'momio'? Necessiten odi, venjança, expoli, revenja, massacre i aniquil.lació per continuar cobrant a final de mes. No hi ha res més espanyol que el Sr. Albà. Toni, Au Va!

#85 alicantino, alicante ESPAÑOL como el de la noticia, 28/01/2014 - 13:31

Pues con lo feo que es el menda, los genes que ha recibido deben ser del rastro; vaya payaso más impresentable.

#84 iñigo, bilbao, 27/01/2014 - 20:05

Si de este hombre atrabilario dependiera, muchos serían excluidos de la sociedad. Es peligroso dar altavoces a según qué personajes. Yo no querría una sociedad fundamentada en el odio. Este señor es su más claro exponente.

#84.1 iñigo, bilbao, 28/01/2014 - 10:13

El problema, añado, es que la ANC conoce perfectamente el discurso de este señor, pero incluso así le da su altavoz para que suelte las barbaridades acostumbradas. La ANC, organismo paniaguado dependiente de la Generalitat por la puerta de atrás, queda retratado con esto.

#82 joan juan, Reus, 27/01/2014 - 16:29

Si no son los genes, si no son los apellido, si no es nada, que es lo que es? mira que os gusta comer el coco a la gente con idioteces, engañabobos.