Cultura · 3 de Desembre de 2012. 14:45h.

Toni Albà i Jordi Cañas es barallen a Twitter per Carmen Machi

Després que l'actor hagi fet una crida al 'boicot' contra Carmen Machi per haver signat el manifest federalista

Toni Albà i Jordi Cañas es barallen a Twitter per Carmen Machi

Cañas i Albà

El diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, i l'actor de Polònia i Crackòvia, Toni Albà, han mantingut una picabaralla a Twitter després que aquest últim hagi denunciat que la companya de professió Carmen Machi -protagonista de la comèdia 'Aída'- va firmar el manifest en contra de la independència de Catalunya i hagi fet una crida a un boicot per no anar a veure l'obra que l'artista representa al Teatre Lliure, Juicio a una zorra.

Cañas li ha replicat que "anirem a veure Carmen Machi al Lliure". "Tu i els altres 8?", li ha respost Albà en referència als 9 diputats que ha aconseguit la formació d'Albert Rivera a les passades eleccions al Parlament.

L'actor també li ha preguntat quan vindrà Albert Boadella a Barcelona i amb to irònic li ha etzibat "així m'agrada, que de tant en tant aneu al teatre, a culturitzar-vos!"

Per la seva part, el diputat de C's li ha respost aquesta darrera piulada afirmant que "com comprendràs el que t'agradi a tu m'és indiferent". "Per cert, has trigat molt a sortir en defensa de 'lo tuyo'!", li ha recriminat llavors Albà.

"Carmen Machi va firmar amb els 'intel·lectuals' espanyols contra el dret a l'autodeterminació de Catalunya. No hi anem!", va escriure Albà al seu compte de Twitter.

A més, va expressar que "aquesta companya podria haver escollit no firmar un manifest que atempta contra un dret fonamental reconegut per l'ONU" i va afegir que "va firmar un manifest en contra de la llibertat de decidir".

Publicitat
Publicitat

142 Comentaris

Publicitat
#79 Ramon, Terrassa, 12/09/2018 - 15:14

Menudo Torquemada el Antonio Álvarez este.

#78 Ramon, Terrassa, 12/09/2018 - 10:15

Menudo Torquemada el Antonio Álvarez este.

#77 Sol, Rusia, 10/05/2013 - 01:35

Al menos, el diputado por Coutadans, Jordi Cañas, no cobra el tres o el cuatro, o el cinco por ciento que cobraban determinados políticos nacionalistas
en Cataluña, nii ha robado dinero público para ingresarlo en paraísos fiscales. Encima. personas como Artur Màs dando lecciones de honradez. Es

#77.1 Isidro , Madrid , 02/08/2014 - 19:56

Tonto, cañas ha tenido que dimitir incluso por fraude

#76 Jorge cañete, Masrid, 19/12/2012 - 20:46

La Carmen Machi esta me parece que no tiene muchas luces, le pasaron un papel pa firmar contra lo catalane y lo firmó...

#75 Joan, Sant Pere, 06/12/2012 - 00:18

Jorge Cañas ya se sabe que pertenece a los ciudadanos del Imperio, pero Carmen Machi, acaso pretende que los siervos paguen para verla?

Quizás debía haber entendido lo que firmaba.