Publicitat
Cultura · 18 de Juliol de 2010. 16:14h.

"Tots els intel·lectuals han de ser progressistes"

Núria Espert: "és impossible conèixer i saber, i voler que res canviï, que és el que significa ser conservador"

"Tots els intel·lectuals han de ser progressistes"

Núria Espert

L'actriu Núria Espert ha defensat en una entrevista emesa per RNE que "tots els intel.lectuals han de ser progressistes" i ha rebutjat que la Llei de Memòria Històrica "servís per obrir ferides", encara que sí que considera com "especial" el cas de l'escriptor Federico García Lorca per ser, segons ell, "un mort manipulable".

"És impossible conèixer i saber, i voler que res canviï, que és el que significa ser conservador, en lloc de voler canviar les coses", ha afirmat. També ha advocat per reparar "sense odis" i "sense venjances" les "ferides" de la Guerra Civil espanyola, en lloc que "es tanquin soles", cosa que passarà, en la seva opinió, "quan hagi mort tot el món" relacionat amb el conflicte, "els néts, els besnéts i els nebots néts d'aquests homes que estan per els camps".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Blas, Vic, 20/07/2010 - 23:53

Aquesta noia, dient aixó mostra el que és: una sectária. Potser bona actriu, però les coses massa que canvien sense que nosaltres hi poguem fer res. Que canviï ella.

#23 Guillem, bcn, 20/07/2010 - 09:49

El seu posat ja em fa por.

#22 Superioritat moral..., BCN, 20/07/2010 - 07:27

Com sempre, les esquerres decimonòniques es creuen moralment superiors. Ja poden mentir, engamyar, robar, ser analfabets o polítics, el que vulguin, que el portar un carnet polític d'esquerres a la boca els exhonera de tot.

#21 Ramon, Barcelona, 19/07/2010 - 22:26

No conec ningú més classista ni més immobilista que els nostres progres.

#20 Jaume BDN, Badalona, 19/07/2010 - 21:40

Otra paniaguada que vive del presupuesto. A ver si teneis cojones de trabajar sin subvenciones !!! Entonces vuestras opiniones políticas tendrían valor. Pregúntale a mi perro si me quiere. Coño, claro, soy yo quien le da de comer !!!