Publicitat
Cultura · 12 de Març de 2009. 08:41h.

Trenta anys del premi Disc 'Català de l'Any'

Llach, Serrat, La Trinca i Carreras, junts en un disc

Trenta anys del premi Disc 'Català de l'Any'

Lluís Llach, amb el premi al 1993

Ràdio 4 edita aquest mes de març un disc promocional per celebrar els 30 anys del Premi Disc Català de l'Any. Es tracta d'una selecció de temes d'alguns dels àlbums que han guanyat aquest guardó que s'atorga des de fa tres dècades. La compilació reuneix cançons de Lluís Llach, que es va imposar en la primera edició del 1979, Marina Rossell, La Trinca, Joan Manuel Serrat, Josep Carreras, Quimi Portet, Sau, Antònia Font o Gossos.
 
Algunes de les cançons del disc no s'han editat mai en format CD i per tant es pot considerar un disc apte per col·leccionistes. Es tracta d'un recull promocional amb una tirada reduïda que s'entregarà a tots els assistents a la festa de lliurament del Premi Disc Català de l'Any que es farà el pròxim dimarts 24 de març a la Sala Luz de Gas de Barcelona.
 
Fins el dia 15 de març encara es pot votar a través del web per triar entre els deu finalistes el millor disc editat i cantant en català del 2008. A través de la pàgina web del premi també es pot repassar el palmarès de totes les edicions d'un premi que actualment es pot seguir a través del programa Catalunya Exprés de Ràdio 4 presentat per Joan Arenyes i Mariola Dinarès.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fermin Frapé, Hostalets de Pierola, 12/03/2009 - 12:08

És el que ens queda de quan Ràdio 4 tenia una mínima ambició i un mínim sentit. Ara mor d'inanició.