Publicitat
Cultura · 29 de Setembre de 2011. 12:28h.

Tres pel·lícules en català

'Els tres mosqueters', 'Johnny English' i 'Urte berri on, Amona!'

Tres pel·lícules en català

Johnny English Returns, en català

Aquest divendres arriben a les pantalles dues pel·lícules doblades en català, Els tres mosqueters i Johnny English Returns, i una en versió original subtitulada en català, Urte Berri on, Amona!.
 
Els tres mosqueters s’estrena amb 13 còpies doblades en català, 6 de les quals són en 3D. Es tracta d’una nova adaptació de la novel·la d’Alexandre Dumas. El jove D’Artagnan marxa de casa per fer realitat el seu gran somni: convertir-se en un mosqueter de la guàrdia del rei.

Les còpies es podran veure a Barcelona: Multicinemes Les Arenas, Cinesa Heron City  (3D), Lauren Gràcia; Berga: Cinema Catalunya; Girona: Ocine Girona (3D); Manresa: Multicinemes Bages; Olot: Multicinemes Olot; Sabadell: Cinema Imperial (3D); Sant Cugat del Vallès: Cinesa Sant Cugat  (3D): Tarragoma: Ocine Les Gavarres (3D); Terrassa: Cinesa Parc Vallès; Vic: Multicinemes Sucre (3D); Cinema Bosc (Vilanova i la Geltrú).
 
Johnny English Returns, l’espia més maldestre del servei secret de Sa Majestat ha d’impedir l’atemptat contra un líder mundial en una conspiració que implica al KGB, la CIA i, fins i tot, l’M17.

Les còpies es podran veure a Barcelona: Cinesa Diagonal Mar, Lauren Gràcia; Girona; Cinemes Albèniz, Cinemes Ocine; Lleida: JCA Cinemes Alpicat ; Manresa: Atlàntida Multicinemes; Olot: Multicinemes Olot; Sabadell: Cinema Imperial; Sant Feliu de Llobregat: CineBaix; Tarragona: Ocine les Gavarres: Terrassa: Cinesa Parc Vallès; Vic: Multicines Sucre i Palma. Mallorca: Multicinemes Porto Pi (Palma. Mallorca).
 
Urte berri on, Amona! s’estrena amb 3 còpies en versió original subtitulades en català. Davant el deteriorament de la vida familiar, en Joxemari decideix, amb la complicitat del seu gendre, internar la seva sogra en una residència. Resulta, però, que l’àvia no té Alzheimer, tal com els feia creure.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marc Vilches, Barcelona, 01/10/2011 - 20:17

Jo aniré a veure-la en "normal".