Publicitat
Cultura · 29 de Desembre de 2009. 19:29h.

Tresserras encara creu en el miracle

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació demana calma per parlar amb la família Centelles

Tresserras encara creu en el miracle

Joan Manuel Tresserras, durant una roda de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha demanat “la tranquil·litat suficient” davant la venda al Ministeri de Cultura del llegat del fotoperiodista Agustí Centelles per poder refer així el contacte amb la família. Això just l’endemà que els fills del fotoperiodista dipositessin el llegat del seu pare al Centre Documental de la Memòria Històrica.

En declaracions al programa 'L’Oracle', de Catalunya Ràdio, Tresserras ha explicat que “pel departament de Cultura és difícil negociar amb el Ministeri si l’actitud de la família no és favorable”. També ha reconegut que “el Ministeri no va tenir cap gentilesa especial i va actuar sense consultar-los res”. El conseller, que s’ha tornat a mostrar dolgut per com han anat els fets, ha afirmat que en cap moment “vam tenir la impressió que el Ministeri estigués treballant per una via contrària als interessos del govern català. Per això, la sorpresa ha sigut més gran. A més, tampoc vàrem interpretar el neguit de la família, ja que s’havia arribat a un acord base amb ells”.

El conseller creu que, per la naturalesa de les fotografies, podran tenir còpies de les imatges, però que abans cal reprendre el diàleg. “Segur que estaran disponibles digitalment, que podrem tenir-ne còpies, algunes seran “vintage”, d’altres no, ..., per això és important abans reprendre el diàleg.”

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 montserrat, Barcelona, 04/01/2010 - 11:55

Se n'enfot o què?
Només el poble català paga les conseqüències de la seva nefasta gestií!

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 30/12/2009 - 20:51

He aquí a un hombre seguro de sí.
Que le dure.

#1 Ramon, Constanti, 29/12/2009 - 21:21

Collonades