Publicitat
Cultura · 2 d'Agost de 2013. 21:05h.

Tret de sortida de 'Barcelona 1714'

Primer dia de rodatge de la pel·lícula sobre el setge a la Ciutat Comtal

Tret de sortida de 'Barcelona 1714'

Imatge del rodatge

El rodatge de la pel·lícula 'Barcelona 1714', el film sobre els fets del 1714 i el setge a la Ciutat Comtal, s'ha iniciat aquest divendres a la localitat de Bràfim (Alt Camp).

Les primeres escenes s’han rodat en un camp de blat proper al municipi amb la intervenció dels dos protagonistes, l’Agnès (Alba Brunet) i en Jan (Bernat Quintana) i alguns extres.

En aquest primer dia de rodatge hi ha estat implicat un equip d’una vintena de persones, liderat per la directora, Anna M. Bofarull, i el productor, Heiko Kraft.

Dilluns vinent el rodatge de la pel.lícula seguirà a Valls. A la capital de l’Alt Camp s’ha instal.lat un plató croma que albergarà l’enregistrament de la resta del film, que es preveu que s’allargarà fins la primavera de l’any vinent i s’estrenarà el setembre de 2014.

Barcelona 1714  és un projecte liderat pel productor alemany-català Heiko Kraft i dirigit per la jove directora tarragonina Anna M. Bofarull, que vol tractar l’episodi del setge que va viure la ciutat catalana fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d’amor com a eix central de l’argument.

El projecte vol arribar al públic internacional i, a més, vol teixir tot un univers, estant present en diferents plataformes. Alhora, hi haurà una distribució i promoció innovadores, que faciliti l’accés de la pel·lícula al públic internacional.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#11 joan, Pyongyang, PPCC, 05/08/2013 - 15:40

Muriel Casals quería ser la protagonista pero le dijeron que sería mejor que se presentase al cásting para la versión catalana de Cocoon

#10 Austracista, Barcelona, 05/08/2013 - 10:13

La última gran resistencia española austraciasta.

Habrá que ir a ver esta película de la Guerra de Sucesión.

#9 Santiago, Mataró, 04/08/2013 - 11:51

Ya está en marcha la maquinaria de la manipulación y el falseamiento histórico. Es de una tremenda caradura contemplar como la secta nacionalista lleva 35 años falseando la historia con todo el morro y lavando cerebros de ciudadanos catalanes que se lo han tragado todo. "El negoci de la burguesia"

#8 Arturo, Barcelona, 04/08/2013 - 00:59

Y se rodará en plató croma, ¡todo el catalanismo es un croma! fondos falsos, historias falsas y números falsos. Espero que hagáis un taquillazo como con lo del "Fénix"...¡JUASJUASJUASJUAS!

#7 Arturo, Barcelona, 04/08/2013 - 00:54

Hummmmm..... productor alemany-català, no os lo perdáis. Es metafísicamente imposible (según los indepes) ser español-catalán, pero alemán-catalán, argentina-catalana, francés-catalán etc. mola y es lo más normal del mundo. Trisomía 21 a tope.

#7.1 pol, calella, 05/08/2013 - 08:35

T'equivoques, noi. Ser "el que sigui" -i català és possible SEMPRE, menys ser espanyol -català. Això és lúnic IMPOSSIBLE