Cultura · 3 de Maig de 2016. 17:48h.

Tv3 comença el rodatge d''Incerta glòria' a Aragó

La pel·lícula és la versió cinematogràfica de l'obra homònima de Joan Sales

Tv3 comença el rodatge d''Incerta glòria' a Aragó

Cartell de la pel·lícula (foto: CCMA)

Tv3 ha iniciat el rodatge a Aragó de la versió cinematogràfica de la novel·la 'Incerta glòria' de Joan Sales. L'obra relata una història de passions amoroses i amistats traïdes durant la Guerra Civil, al front. La pel·lícula està dirigida per Agustí Villaronga i produïda per Isona Passola. A més, estarà protagonitzada pels actors Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla i Bruna Cusí.

La novel·la 'Incerta glòria' ha estat traduïda a més de 20 llengües i declarada per “The Economist” com un dels 10 millors llibres de ficció publicats en anglès al 2014. El rodatge es preveu que finalitzi a finals de juny.

La producció de la pel·lícula és de Massa d'Or, amb coproducció de Televisió de Catalunya i la participació de TVE i Movistar +. A més, el film té el suport de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura, el Govern d'Aragó, la Diputació de Saragossa, la Diputació d'Osca, la Diputació de Terol i Tu Huesca, a més de la col·laboració de la productora aragonesa de Gaizka Urresti.
 
El guió de la pel·lícula és de Coral Cruz i del mateix Agustí Villaronga, la fotografia de Josep Maria Civit, la direcció artística d'Ana Alvargonzález, el muntatge de Raúl Román, el càsting de Pep Armengol, el vestuari de Mercè Paloma, el maquillatge d’Alma Casal, el so de Xavi Mas, els efectes visuals de Bernat Aragonés i la direcció de producció d'Aleix Castellón. 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 chivato, Huesca, 24/05/2016 - 17:14

Ya que hablan de nosotros, y como les cuesta ponerlo en portada a los señores de e noticias quiero que sepan que otra sentencia favorable confirma que nuestros bienes sacros deben volver a casa.¿Acabarán ya con su robo?¿honestos y nobles catalanes?

#5 Jordi, Barcelona, 05/05/2016 - 08:37

Si Tv3 està pel mig malament comencem, ja voldrà ficar cullerada pel mig.

#4 jordi rediu, Barcelona, 04/05/2016 - 19:14

TV· no comença res de res.

#3 botifler1914, Pais de la Srta. Pepis, 04/05/2016 - 10:30

El libro dicen que es neutral, ya veremos la película....

#2 Jep, Gava, 03/05/2016 - 21:40

La novela es de l'any 1956, i es d'una neutralitat exquisida. Retrata les bestieses que es van fer des dels dos bandols, les consequencies de la perdua de la guerra i com no, descriu els voltors i oportunistes, de dretes o d'esquerres, que saben treure profit de les desgracies alienes.