Publicitat
Cultura · 8 d'Octubre de 2009. 11:25h.

Un alt càrrec de Cultura plega "per desgast"

Josep Maria Carreté al·lega que "fa molts anys que estic a l'Administració Pública"

Un alt càrrec de Cultura plega "per desgast"

Carreté, a l\'esquerra, en una imatge d\'arxiu

El director general del Patrimoni Cultural de la Generalitat, Josep Maria Carreté, plegarà a finals d'aquest mes i s'incorporarà a l'empresa privada, segons informa El Punt. Carreté deixa el càrrec que ocupava des del 2006 per "desgast" en el càrrec i perquè fa "molts anys que estic a l'Administració Pública", motiu pel qual vol "fer un canvi de ritme".

Carreté era director general del Patrimoni Cultural de la Generalitat des de l'abril de 2006, quan s'hi va incorporar a petició de l'aleshores conseller de Cultura, Ferran Mascarell. L'exdirector general ha hagut d'afrontar en aquests període el pla de museus i el pla integral d'arqueologia de Catalunya, i en aquest sentit apunta que "estic content perquè en tots els àmbits del patrimoni cultural s'ha fet molta feina i és normal que, quan toques el moll de l'os, hi hagi una contestació dels afectats, però a hores d'ara hi ha molt bona comunió amb tots els sectors".

El Punt apunta que un dels noms que sospesa el Departament de Cultura com a nou director general és Jordi Roca, actualment director dels serveis territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Albert, BArcelona, 12/10/2009 - 18:00

Nou blog crític i participatiu del teatre a Catalunya:

http://teatrecatalunya.blogspot.com/

Entra-hi!!

#8 Pere, El Prat de Llobregat, 09/10/2009 - 10:05

El motiu que diuen que alega és que no vol fer campanya per ERC venent els suposats èxits de la seva gestió en l'any que falta per a les eleccions...

#7 Rey d'espanya, Madrid, 09/10/2009 - 08:46

Aguirre anuncia la salida del PP de los tres diputados madrileños imputados en la trama Gürtel

#6 Corona de Aragón, Güesca, 08/10/2009 - 17:59

Es que es muy duro negarse a devolver los bienes ajenos y convertirse en un....¡bienes de Aragónpara Aragón

#5 Jordi Vinyoles, cat, 08/10/2009 - 17:02

Per desgast o per por a que li revisin el comptes corrents,Palau,Millet,cultura..., si el desgovern vol, tot s'aclarirà,però clar si embruta molta gent...pot ser no convé?al país sí que li convé que s'aclareixi, bé i ràpid, elecci. antici. a 5 mesos