Publicitat
Cultura · 25 d'Octubre de 2010. 18:55h.

Un escriptor s'ofereix a fer de "negre literari"

Jordi Llavina posa en marxa una web per "assessorar literàriament i escriure textos per a altres"

Un escriptor s'ofereix a fer de "negre literari"

Jordi Llavina, a Catalunya Ràdio

Jordi Llavina ha creat En Negreta, una empresa que vol oferir la seva "experiència per redactar -català o castellà- aquest llibre que se us resisteix, per escriure-us-el". Llavina justifica la decisió perquè "arran de l'elaboració d'unes quantes feines recents, se'm va acudir mesos enrere de crear una petita empresa per assessorar literàriament i, sobretot, per escriure textos per a altri. En essència, doncs, m'hi ofereixo com a negre literari".

Aquest filòleg i periodista ja ha collit diversos èxits literaris. A la seva obra hi figuren novel·les com ara La Corda del Gronxador (premi Ciutat de Mallorca de l'any 2006) i llibres de poesia, encapçalats per Diari d'un setembrista (Premi Alfons el Magnànim i Premi de la Crítica Serra d'Or de poesia).

Llavina ha presentat i realitzat el programa de llibres de Catalunya Cultura Fum d'estampa. Actualment presenta el programa d'entrevistes El quadrat verd, a Barça TV, i col·labora a l'espai Mails d'Amor del programa L'ofici de viure de Catalunya Ràdio, on assessora els oïents sobre afers sentimentals i sexuals.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 27/10/2010 - 14:37

Realment la idea és bona, i LLavina és un dels més adequats per a fer-ho perquè els seu coneixement de la literatura, de la llengua i el seu bon estil, són garantia de qualitat. I al que no li agradi, no el contracti, que estem en un país lliure. En Jordi s'ho passarà bomba fent-ho

#12 janot, bcn, 26/10/2010 - 21:43

sempre que algú que se n'empesca alguna per treballar, surt gent criticant, gent que en la seva vida han tingut el valor ni la destresa de fer res de bo. comprovat. deu ser per això que es moresn de ràbia.

#11 Anne Rose Quentin, Sabadell, 26/10/2010 - 20:33

Doncs jo m'ofereixo per fer de 'negre' del 'negre'. Jordi Llavina, si tens molts encàrrecs i no pots amb tots, me'ls passes. Se'm donen bé les biografies hagiogràfiques de polítics i de gent de la reialesa. Invento 'passats' a mida.

#10 rosa, Barcelona, 26/10/2010 - 17:34

A Vicentet de Canovelles. Si "Maletes perdudes" està al num. 1 de vendes deu ser perque molta gent el compra i el llegeix, oi xicot? O ens estas dient que els que l'hem llegit i ens ha agradat no som tan intel·ligents com tu?

#9 Agustí Pons, Barcelona, 26/10/2010 - 14:04

Jordi: et desitjo molts èxits (i molts clients). I oblida els comentaris anònims, refugi de covards.