Publicitat
Cultura · 21 de Maig de 2011. 10:53h.

Un llibre que "és la polla"

Juan Carlos Girauta: "salga corrieno a comprar 'Contra la Barcelona progre' si todavía duda de su voto"

Un llibre que "és la polla"

Imatge del llibre

El periodista Juan Carlos Girauta recomana, en un article publicat aquest dissabte al diari El Mundo, el llibre Contra la Barcelona progre (Dux Editorial), escrit pel director d'e-notícies, Xavier Rius.

"Me veo con Xavier Rius, director de e-notícies, en una terraza junto al Paseo de Gracia. Día soleado y cafetero. Rius acaba de publicar, con prólogo del gran Manuel Trallero, Contra la Barcelona progre. La portada cumple tan bien su función que es casi medio libro: fotografía del alcalde Hereu en bicicleta por una de nuestras vías principales", afirma.

"Luce tejanos y polo. Hay globitos de colores. Reciben Oriol Bohigas, la gauche divine y casi todos los candidatos a la alcaldía. El libro es tan oportuno que casi llega tarde. Me está leyendo usted –sí, usted– en la jornada de reflexión, así que salga corriendo a buscar el libro si todavía duda sobre el sentido de su voto", afegeix.

"Creo que el desmesurado falo (si es que está en reposo) del nudista fetiche de Barcelona que aparece fotografiado en la página 45 merece ser elevado a icono de una ciudad que es la polla", conclou.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Cartanya, bcn, 22/05/2011 - 18:05

La Barcelona "Progre", es penosament activa a hores d ara. Però els castellanufos, Girauta i Trallero ens estan enfonsant, aquella BCN tan catalana i vigorosa de no fa gaire, agafant-se al dret del bilingüisme. A la parròquia de Sant Pau del camp avui tots parlaven en espanyol, del catala res.

#3 Pau, Badalona, 21/05/2011 - 20:19

El compraré sense falta. Gràcies per informar, e-noticies, se m'havia passat.

#3.1 Lestonac, BCN, 21/05/2011 - 22:28

El llibre o el cavorjet?

#2 Mico, Barcelona, 21/05/2011 - 16:34

Jo llegiré aquest llibre, però ja no serà abans de les eleccions. Pel que fa a aquest òrgan, hi ha una cosa que es diu "cavorjet" que deixa els fal.lus erectes o semierectes una bona estona fins i tot sense excitació. Ho va fer servir Berlanga per Michel Piccoli a "Paris-Tombuctú".

#1 Mahmoud, Sabadell, 21/05/2011 - 15:03

Bé, podria expresar la seva opinió favorable sobre el llibre sense utilitzar expresions malsonants. I en quant al porc que surt despullat a la foto, jo soc partidari de posar-li un sac de patates o una chilava per evitar la seva indecència.