Publicitat
Cultura · 15 de Desembre de 2018. 11:19h.

Un premi Sant Jordi crida a col·lapsar Barcelona

"Els presoners som nosaltres i hem de sortir d'Espanya immediatament"

L'escriptor Jordi Cabré Trias, guanyador del Premi Sant Jordi de Novel·la de la Nit de Santa Llúcia, ha fet una crida a col·lapsar Barcelona el divendres 21 de desembre coincidint amb el Consell de Ministres que se celebrarà a la Llotja de Mar.

Cabré, que és nebot de l'exalcalde Xavier Trias, ha recordat els dirigents independentistes empresonats després de rebre el premi i ha dit que "els presoners som nosaltres i hem de sortir d'Espanya immediatament". L'escriptor ha dit que l'any passat vam tenir la independència "a tocar i es tracta de tornar-hi" i ha reivindicat que el relat independentista és "pacífic".

Tanmateix, ha advertit que "no serà creïble un relat pel qual tens presos polítics, exiliats i l'amenaça del 155 al damunt si quan convé, com a mínim, no som capaços de col·lapsar la ciutat de Barcelona si cal".

Jordi Cabré, que és conseller nacional del PDECAT, ha tingut diversos càrrecs a la Generalitat. Ha estat director general de Dret i d'Entitats Jurídiques, director general de Coordinació, Promoció i Cooperació Cultural i durant la passada legislatura va ser assessors de Santi Vila "en matèria de coneixements culturals i projecció externa" i va ser cessat pel Govern espanyol en aplicació del 155.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#66 sergio, bcn, 17/12/2018 - 08:25

Este descerebrado es el que dijo un dia en una de sus apariciones estelares que suele tener en 8TV como tertuliano, que todo aquel que no llevara el lazo amarillo no se podria considerar un demócrata. Este es el nivel señores.

#65 Pedro Moliner, Barcelona, 16/12/2018 - 19:17

Siempre amenazando con irse de España y, al final, sólo han cumplido con su palabra 7, ¡Seguid su ejemplo,bocazas!

#64 El Piruli de La Habana, Els Quinze. El Guinardó, 16/12/2018 - 17:58

Diu el net dels que van guanyar la guerra.

Haurien de pujar, un altre cop, els revolucionaris per Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya i fotre-us les propietats, els pisos de l'Eixample, la torre per veure com correu, cames ajudeu-me, a demanar árnica a Espanya, com sempre heu fet.

Fàstic

#62 Masias , Mis posaderas , 16/12/2018 - 13:09

Se le ve contento con el “ prestigioso premio “

Si consiguiera vender algún libro, ya sería la bomba

#61 Sergi , Barcelona, 16/12/2018 - 12:48

Marxeu ja d'una vegada colla de parasits i vividors, deixeu de xuclar els diners de tots i foteu el camp, vinga cap a Belgica. Adeu i no torneu.