Cultura · 27 d'Octubre de 2010. 08:38h.

Un presentador de Telemadrid va tenir sexe amb menors

L'escriptor Fernando Sánchez Dragó revela que se'n va anar al llit amb "dues lolites de 13 anys"

Un presentador de Telemadrid va tenir sexe amb menors

Sánchez Dragó

L'escriptor Fernando Sánchez Dragó assegura haver-se ficat al llit amb dos "lolites" de 13 anys a Tòquio el 1967 i presumeix que el delicte ha prescrit. En el llibre (Planeta), Dios los cría... y ellos hablan de sexo, drogas, España, corrupción... on parla amb Albert Boadella, explica que les va conèixer en sortir del metro.

"Eren unes lolites d'aquestes-ara hi ha moltes-que vesteixen com meuques, amb els llavis pintats, carmí, rímel, talons, minifaldilla ... les delinqüents eren elles i no jo", indica. "Les molt putes es van posar a fer torns (...) No hi ha res com la pell llisa, els pitets com capolls, el 'chochito' rosaci"

L'escriptor va recordar que havia explicat aquesta història en "infinitat" d'entrevistes i en algun llibre, i es va preguntar per què ara ha desfermat l'escàndol.

Sánchez Dragó presenta a Telemadrid el programa cultural 'Las noches blancas'. Al respecte, el comitè d'empresa de Telemadrid, a més de CCOO, UGT i CGT, han demanat a la direcció de la cadena seva destitució immediata. En un comunicat, afirmen que "és absolutament inadmissible que un tipus que presumeix d'haver mantingut relacions sexuals amb nenes de 13 anys aparegui en una empresa pública de comunicació".

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#52 Lolo Pams, Barcelona, 29/10/2010 - 13:00

Que un tio de 34 anys es folli a dos japos de tretze a l'estació de tren de Tòkio als anys 60 em sona a pura ficció. Els japos i les japos estan com una cabra, però no crec que als 13 vulguin fer un trio en un lloc públic. El tio és escriptor... deforma i salpebra la realitat.. això és pecat?

#51 otro que no lo pilla, el pocasoltes, bcn, 29/10/2010 - 00:03

pocasoltes, no lo has entendido. Primero, Dragó dijo una mentirijilla de las suyas. 2º, a qué escandalizarse si el 90 % de las tías lo han hecho antes de cumplir los 16, o los 15, o los 14... ¿Tú quieres prohibir el sexo hasta qué edad, dímelo? las hormonas adolescentes no entienden de leyes

#50 googoogoojoob, nutopia, 28/10/2010 - 19:25

Imagino en Boadella dient-li "claro, claro..."

#49 Terraxa, Terrassa, 28/10/2010 - 17:56

El cas és que aquest sr. es posa calent pensant en nenes de 13 anys, ja no dic noies o dones, nenes, nenes de 13 anys, ...o menys, oi sr. Dragó?
D'aquí a visitar webs de pornografia infantil i fer turisme per segons quins països asiàtics només hi ha un tema de liquidesa.

#48 Pocasoltes, bcn, 28/10/2010 - 17:51

Plas!! plas!!! plas!!! aplausos para todos los depravados que justificáis a los pederastas. Bravo!!! Bravo!!! Si esto lo hubiera hecho un anónimo lo echarías a los leones, pero... Ooooohhh lo ha hecho un tío que sale por la tv y ha escrito un libro. Oooohhh qué bonito!!!