Publicitat
Cultura · 18 de Maig de 2010. 09:49h.

Un torero amb barretina i senyera

Serafín Marín defensa la catalanitat de les curses de braus

Un torero amb barretina i senyera

Marín, en una imatge d'arxiu

El destre Serafín Marín va fer es va vestir amb barretina i senyera catalana durant la corrida de toros a la Monumental de diumenge passat, en defensa de les curses de braus i en contra de la ILP presentada al Parlament. L'objectiu de Marín era defensar la catalanitat del toreig.

El subdirector del burladero.com, Carlos Crespo, ha explicat que Marín "és un torero compromès amb la festa i sempre l'ha defensat a Catalunya". "El públic va acceptar amb bons ulls la iniciativa, la reacció va ser bona, és un gest que defensa la catalanitat de la festa", comenta.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 Fran, Llinars, 19/05/2010 - 14:33

ENRIC,no tens rao,no soc demagog pero si pot ser q dic xorrades,tot sigui x possar-me al mateix nivell d segons qui.Diga´m aqui nomes dic xorrades jo?Be faries d queixar-te d les curses d burros d Llinars,vexant-los i aguantant els culs d votats d´ERC.

#36 carracuca, barcelona, 19/05/2010 - 01:09

nunca he visto una corrida de toros, me la suda y me trae sin cuidado, pero olé tus webos Serafín por plantarles cara a toda esta colla de nazionalistas y separatistas que solo piensan en prohibirnos hasta el aire que respiramos. ¡Que les den morcilla!

#35 Ramon, barcelona-c, 18/05/2010 - 23:55

Aixó mereix algun comentari d'algú??? Trist i sorprenent.

#34 Enric Font, Llinars del Vallès, 18/05/2010 - 23:27

Ai Fran,Fran. Tú parles d´odi? Vols que et tregui un resum de totes les teves darreres intervencions. Ets un demagog ciutadanista. A mi els toros me la bufen. I les barretines també. Però les xorrades que dius n´hi ha per llogar-hi cadires.

#33 Fran, Llinars, 18/05/2010 - 20:29

Si FART ,pero despres a les festes majors be q s´omple la plaça amb els correbous.Si les vostres autoritats panques deixexin es veurien corrides a Olot sens dubte,= q passa a Vidreres i Cardona.Esteu tan carregats d´odi q no us deixen ser coherents.