Publicitat
Cultura · 3 d'Abril de 2013. 15:11h.

Una amistat per fax

Lluís Llach explica en un llibre els seus vint anys d'amistat amb Martí i Pol

Una amistat per fax

Llach, amb la dona de Martí i Pol

Lluís Llach rendeix un homenatge al poeta Miquel Marti i Pol en la seva darrera publicació “Estimat Miquel” (Empúries). Un llibre que és testimoni de l’amistat que es va anar construint al llarg dels anys entre poeta i músic, no es tracta d’una novel·la sinó d’un testimoni de la feina que van fer conjuntament.

El cantautor gironí, durant la roda de premsa, ha destacat que el llibre és “el resultat d’una promesa i la manera de pagar un deute”. Vint anys d’amistat han unit Lluís Llach i Miquel Marti i Pol. Al llarg d’aquest temps, es van enviar incomptables faxos on s’explicaven tot el que els passava a la vida.

El llibre recull “només una quarta part dels faxos que es van enviar” recorda Montserrat Sans, dona del poeta i persona essencial que va unir els dos personatges. Sans també ha recordat que l’amistat que unia Martí i Pol i Llach era especial “perquè el poeta no tenia gaires amics”.

Llach ha recordat "la gran actitud i generositat" que han tingut els poetes catalans envers la música catalana, en especial, la del seu gran amic Miquel Martí Pol, amb qui van escriure nombroses cançons.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Josep, Porrera, 04/04/2013 - 01:08

Patum, patum, patum...