Publicitat
Cultura · 17 de Juny de 2011. 12:36h.

Una escriptora se'n riu de Mas, Tura i Boada

"Tura sempre podrà dir que la seva jaqueta és de disseny exclusiu fet a mà o Desigual"

Una escriptora se'n riu de Mas, Tura i Boada

Montserrat Tura, amb la jaqueta

La columnista d'El Periódico i escriptora, Llucia Ramis, ironitza en un article d'opinió sobre les agressions a Joan Boada i Montserrat Tura, i qüestiona que Mas agafés un helicòpter "amb diner públic", a més de recordar que al president de la Generalitat no el perseguien "militars" sinó "joves revoltosos".

"Dimecres vam veure com a Joan Boada se li posaven els cabells de punta, però només ens vam fixar que els hi havien acolorit amb esprai -perquè després diguin que els manifestants no pinten res-. Montserrat Tura sempre podrà dir que la seva jaqueta és de disseny exclusiu fet a mà o Desigual", escriu Ramis.

La columnista, que lamenta que els indignats "van recordar de sobte que ells tampoc poden anar a la feina, perquè no en tenen", diu que "al president no el van despentinar ni les hèlices. Passava per sobre i demostrava la seva superioritat accedint al ple per a les retallades socials en un helicòpter pagat amb diner públic".

"Com si aquells revoltosos que utilitzaven a la seva manera la contundència de Felip Puig fossin en realitat militars assetjadors. Quan per fi va donar la cara, ho va fer per estipular què és violència legítima i què és políticament incorrecte. No hi havia en el seu aspecte cap indici de pertorbació", assenyala.

"L'ús de la força és precisament el que ha estès l'antipatia entre els simpatitzants del 15-M. La seva discrepància amb els 'il·legítims' mètodes de protesta posa en perill la utopia, l'agressió no els representa. Artur Mas, en canvi, va demanar que fóssim comprensius si es veia obligat a desenfundar les porres", recorda.

"Aquesta continua sent la diferència entre la classe política i els altres, que tracten com si no tinguessin classe. Amb un as a la màniga, val més que facis cara de pòquer. L'alternativa és que se't quedi la cara de gilipolles", conclou.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 Josep, Lleida, 19/06/2011 - 09:29

esta esta buscando subastar la chaqueta en Christie's, así sacar un pastón y ser más rica de lo que ya lo es. Y luego lamentan que pierden votos a favor del PP o PXC.

Además, yo alucino, con todo el mundo que he hablado, están contentos por lo del otro dia en el Parlament.

#17 raulgf, barcelona, 18/06/2011 - 09:47

El artículo es impecable. Utilizar la ironía en contra de los politicos nunca esta mal. Los recortes presupuestarios del otro día fueron gravísimos pero a ninguno de nuestros representantes les pareció un exceso ir en helicóptero a trabajar. ¡vaya tomadura de pelos! ¡ vaya país!

#16 rgf, barcelona, 18/06/2011 - 09:27

El artículo es impecable. Utilizar la ironía contra la clase politica nunca puede estar mal. Los recortes aprobados son gravísimos pero el otro día a ninguno de ellos le pareció un exceso subirse en un helicóptero. ¡Vaya país!

#16.1 De Villiers, Cardedeu, 18/06/2011 - 13:08

Con escritoras, sociólogos, y pensadores de esta cuerda estamos abocados a un régimen como el de Somalia o el Yemen. Cuando ocurra esto yo me lo miraré desde mi flat en Manhatan.

#15 Dessmond, Barsalona, 18/06/2011 - 09:16

Una pijo progre fent un exercici clamorós de lerrouxisme. Just el que dona corda a la xusma.

#14 carracuca, barcelona ESPAÑA, 18/06/2011 - 02:14

nena, la virginidad produce cáncer, vacúnate.