Cultura · 13 de Setembre de 2019. 14:42h.

Una excandidata de la CUP recomana el puny per la vagina com a pràctica sexual

Bel Oldi: "Vaginalment és la bomba. Després d’això m’arriba un penis i dius ha ha ha!"

Una excandidata de la CUP recomana el puny per la vagina com a pràctica sexual

L'escriptora i excandidata de la CUP, Bel Olid, acaba de publicar el llibre Follem? (Bridge), un manual didàctic pensat per a "portar-nos a sexualitats més humanes, a relacions més plaents". Olid, habitual de les tertúlies de TV3, va anar a les llistes de la CUP a les darreres eleccions al Parlament, però finalment va quedar fora.

L'escriptora, en una entrevista a Vilaweb, reivindica que "en les experiències més agressives sexualment que he tingut no hi havia cap fal·lus pel mig. Hi havia puny. I és molt heavy. Aquesta idea que el sexe lèsbic és més tranquil… Doncs depèn amb qui". "Fisting. Ficar-hi el puny. Vaginalment és la bomba. Després d’això m’arriba un penis i dius ha ha ha!", concreta.

D'altra banda, considera que "hem de començar a educar en l’alegria de follar. No en la por. No et quedis prenyada, no et posis malalta. Molt bé. Però diguem també que el sexe pot ser un moment de molta connexió, divertit i de plaer".

"Tothom espera que siguis heterosexual. I si tens molt clar que no ho ets, pots buscar uns altres models. A la meva època, homosexualitat masculina, sobretot. Femenina, era molt difícil. Però de models que no fossin monosexuals costava molt de trobar-ne. Crec que això ha canviat. Per exemple, la majoria dels amics dels meus fills no són monosexuals. Tenen orientacions més àmplies i còmodes", assegura.

Olid, que anava cinquena per Barcelona en les darreres eleccions al Parlament però no va sortir, defensa que "els orgasmes són un dret, i he de tenir l’espai per a trobar-lo, sola o acompanyada. I ha de poder existir. Però no ha de ser una obligació. Hi ha dies que dius avui no m’escorreré ni de conya. Per tant, ja està. I no passa res. Demà ja hi tornarem".

"Les famílies fan igual que l’església. És una institució superimportant i no la volem desmuntar de cap manera. La meva mare continua vivint amb el paio que ha abusat sexualment de mi. Hi viu. Trenta anys més tard, encara hi viu. Ho trobo molt bèstia. I aquesta estructura ja no se sosté perquè jo ho he denunciat públicament. Jo i ella no tenim relació, no. Trobo una falta de respecte tan gran que continuï vivint amb aquesta persona, que no vull aquesta influència sobre els meus fills", admet finalment.

olid.jpg

79 Comentaris

#67 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, AL MENYS NO PARLA DE POLITICA , 04/09/2021 - 18:59

78 opiniones SOBRE EL TEMA DEL SEXO ,Demostra que tiene razon Fa molta falta encara PARLAR SOBRE TEMES DE SEXO .Les televicions tindrien que fer programas parlan sobre la sexualitat HABLEMOS DE SEXO , Un programa que fa anys va fer TVE- 1 Amb la Doctora Ochoa crec .Es valenta aquesta dona al PARLAR DE SEXE .Saben la podran criticar .

#66 Manel Claveguera, Lliçà de Vall, 16/09/2019 - 20:26

Un gall mai podria violar una gallina, perquè els galls no tenen penis, tenen claveguera i dipositen l'esperma a la claveguera de la gallina, una de les úniques aus amb penis és el cigne ...

#65 Josep, Lleida, 15/09/2019 - 16:09

Senzillament repulsiva

#64 Julio Loras Zaera, Tortosa, 15/09/2019 - 14:46

Bel, hauries de saber que el sexe no s'atè a raons. Ho dic per això de ta mare.

#63 Anem a pams, Girona y sus pueblos, 15/09/2019 - 13:24

Si es varen empassar alló del gelat de postre i les dones seràn dones, aixó d'ara no és gens diferent a nivell d'estupidesa.