Publicitat
Cultura · 23 de Febrer de 2010. 12:19h.

Una historiadora rellevarà Porta al capdavant d'Òmnium

Muriel Casals encapçalava l'única candidatura per dirigir l'organització

Una historiadora rellevarà Porta al capdavant d'Òmnium

Muriel Casals, en una imtge d'arxiu

La historiadora de l'economia Muriel Casals rellevarà Jordi Porta al capdavant de la presidència d'Òmnium Cultural al encapçalar l'única llista que es presentarà a les eleccions d'aquesta entitat el 20 de març. Òmnium compta amb 20.000 socis i renovarà el març la meitat de la junta directiva, en total catorze càrrecs de la junta, inclòs el de la vocalia actual de Casals.

Muriel Casals (Avinyó, França 1954) encapçala una llista de consens i continuista de la gestió de Porta, que ja fa mesos havia anunciat internament la seva intenció de deixar el càrrec.

Acompanyen a Muriel Casals, entre altres, l'escriptora i ex directora de la Biblioteca de Catalunya Vinyet Panyella, l'historiador i exdirector del Museu d'Història de Catalunya Josep M. Solé Sabaté, l'empresari Jordi Cuixart, vinculat a FemCat, que assumirà el càrrec de tresorer, la periodista Rita Marzoa; Gerard Birbe o Xavier Montoya.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 23/02/2010 - 20:31

Sea historiadora o economista, recomiendo a esta Sra y a los lectores de e-n que lean con atención el libro de Francisco Caja /La raza catalana/
Calma, que el título es el de una conferencia de uno de los fundadores del catalanismo.

#1 josep, Barcelona, 23/02/2010 - 18:09

Aquesta senyora no és historiadora, sinó economista.