Publicitat
Cultura · 19 de Maig de 2009. 13:46h.

"Vergonya dels nostres polítics"

Al Tall denuncia la vergonya que sentia Jaume I en una cançó extrapolable a l'actualitat

El conjunt valencià de música folk Al Tall ha publicat un nou disc 'Vergonya, caballers, vergonya'. A la cançó que porta el mateix títol que el disc, el grup demana a Jaume I "un cop de foc perquè encengueu les llums que necessiten els nostres polítics que ara nos governen. Torneu a fer el crit que vau fere a Portopí".

El títol del nou treball -Vergonya, cavallers, vergonya-  fa referència, segons el Llibre dels Fets, a unes paraules de Jaume I quan reptava l’honor dels seus cavallers que no es decidien a tirar endavant a l’inici de la complicada batalla de Portopí durant la conquesta de Mallorca. El repertori gira entorn a l’obra de Jaume I, del qual enguany es celebra el 800 aniversari del seu naixement.

El grup valencià de música folk Al Tall
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 David, Puente Aéreo, 21/05/2009 - 01:11

Los españoles no sólo ya existían en la Edad Media, en la Antigüedad Tardía el concepto de España, no es sólo geográfico también es étnico. Si leyeseis las fuentes escritas, muchas tesis catalanistas se vendrían abajo.

#8 Cesc, Riudoms, 20/05/2009 - 08:58

cat (cat) El concepte d\'Espanya naix amb els Reis Catòlics, el romanticisme donà lloc al nacionalisme català i no com tu dius. La Renaixença n\'és la prova!

#7 Torsimany, Vilafranca, 19/05/2009 - 22:09

Qui era el sogre de qui? Hi ha que han sentit campanes i no saben de la missa la meitat.

#6 Manelic, Terra Baixa, 19/05/2009 - 21:09

Toni, a Ciudadanos teniu un problema. Aquest camell vostre us dóna una porqueria de material que us provoca uns mals viatges dels quals en sortiu delirant o barallant-vos entre vosaltres. Feu-vos-ho mirar i canvieu de distribuidor, pel teu bé.

#5 cat, cat, 19/05/2009 - 17:44

toni de ciudadanos, no seas nacionalespañol paranoico el concepto d españa se acuño durante el romanticismo siguiendo los corrientes alemanes i d la rev francesa, no blasfemes sobre memorias K no as leido , K APROVECHE LA DESINtegracion ciudadana