Cultura · 14 de Febrer de 2011. 14:29h.

Víctor Alexandre prefereix Fenoll a Uriel Bertran

També el president de l'Acadèmia del Cinema Català, Joel Joan

Víctor Alexandre prefereix Fenoll a Uriel Bertran

Víctor Alexandre

L'escriptor Víctor Alexandre i el president de l'Acadèmia del Cinema Català, Joel Joan, donen suport a Àlex Fenoll com a secretari general de Solidaritat Catalana. Fenoll es disputa aquest càrrec amb el diputat Uriel Bertran.

Precissament Fenoll ha estat acusat per part del dirigent Mark Serra de fer una "conxorxa" contra l'actual direcció, mogut per "motius econòmics". Serra també l'acusa de "voler rebentar el Congrés".

Tot i això, Alexandre, en declaracions a e-notícies, no ha volgut entrar en polèmiques, malgrat indicar que "Àlex Fenoll, com a persona i com a independentista, em mereix plena confiança".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Mònica, Sant Celoni, 15/02/2011 - 09:47

Ostres, Marta Roure, dir que l'Alexandre és un excel·lent assagista, almenys sobre independentisme, no t'ho discuteixo. M'agrada llegir-lo. Però un excel·lent escriptor de ficció? Amb tots els respectes, no hi estic d'acord. He llegit dos llibres seus, i l'he trobat molt fluix.

#11 Mar, Sabadelll, 15/02/2011 - 06:31

El Fenoll té el pare ric i va ben vestit, però de política no en té ni idea

#10 Marta Roure, BCN, 14/02/2011 - 19:41

En Victor Alexandre amb mareix total confiança,un exelent escriptor i un gran assagista.Una persona de fortes conviccions.
Cada cop tinc més clar que votaré en Fenoll i començo a dubtar de les promeses de transperècia de S.C.I durant la campanya.Tot el que diu en Fenoll te un fort sentit comú.

#9 El petit vailet, Barcelona, 14/02/2011 - 17:00

I qui els ha demanat l'opinió a aquest parell que no són ni adherits de SI. No ens interessa saber què pensa Joel Joan, que va presentar un míting de Solidaritat a Figueres amb tota la intenció de fotre maranya.Ja es veu de quin partit és submarí el titella del Fenoll.

#8 Jordi, BCN, 14/02/2011 - 16:51

Doncs jo prefereixo el gelat de coco al de vainilla