Publicitat
Cultura · 20 de Desembre de 2012. 12:04h.

Víctor Manuel denuncia "fills de puta" contra Catalunya

"El meu afecte seguirà igual passi el que passi en el futur"

Víctor Manuel denuncia "fills de puta" contra Catalunya

Víctor Manuel, amb la seva dona, Ana Belen

El cantautor asturià Víctor Manuel, en una entrevista a El País, diu que a Madrid l'independentisme actual es veu "com una disconformitat més amb el Govern central, però no s'han adonat del que veritablement està passant".

"Sempre hi ha hagut molta desinformació i no només pel que fa a Catalunya sinó amb tot allò perifèric. Hi ha molts franctiradors que més que franctiradors són fills de puta que perverteixen la situació i creen petites rancúnies que al final es converteixen en grans rancúnies", denúncia.

"A Madrid tenim una premsa de dretes que no existeix a Catalunya i que crea un brou de cultiu del qual t'has d'abstreure, encara que és difícil com quan sento parlar gent com l'exalcalde de la Corunya. És inversemblant que es puguin dir semblants ximpleries i que les digui algú que ha tingut responsabilitat pública. Això va podrint les coses fins no se sap on", lamenta.

"Recordo estar al mercat quan el boicot al cava i un senyor al meu costat va demanar fuet però que no fos català: el botiguer li va dir que era impossible. Aquesta burrada completament irracional està danyant molt la convivència".

"Jo viatjo a Catalunya des de 1966 i he viscut temporades llargues a Barcelona. Els meus primers discos els vaig gravar al Casino L'Aliança del Poble Nou. Mai no m'he sentit aliè a la vida de Barcelona, ni estrany. Ni he viscut l'agressivitat a propòsit de l'idioma que altres diuen, mai".

"Guardo moments inesborrables, com veure a Maria del Mar Bonet a la Cova del Drac cantant Què volen aquesta gent? Coses que no oblidaré mai, que no vull oblidar. El meu afecte per Catalunya seguirà igual passi el que passi en el futur i no em sentiré estrany perquè ningú no farà que em senti estrany", conclou.

Publicitat
Publicitat

179 Comentaris

Publicitat
#121 Twomen, Tabarnia, 16/02/2020 - 00:46

"En Madrid tenemos una prensa de derechas que no existe en Cataluña" Es verdad, en Madrid la prensa de derechas no es racista, es imposible detectar a un madrileño por su aspecto físico, salvo en la Verbena de la Paloma.

#118 Gabriel , Barcelona, 07/12/2019 - 09:24

Ay !Querido neferu no te acuerdas del boicot a los productos catalanes que fomentaba sobre todo el presidente de Extremadura sociolisto no me acuerdo ahora del nombre. los catalanes llevamos años "soportando vuestro boicot " y ya nos la suda

#118.1 Neferu, Barcelona, 17/12/2019 - 13:51

Ay, querido Gabriel!! Cuando dices "vuestro boicot" también te refieres a mi. pues te equivocas porque yo sigo comprando el vino y el cava al celler Maset del LLeó y el aceite a la Cooperativa Cerviá, porque siempre he estado en contra del boicot pero, entiendo a la gente se canse de poner la otra mejilla

#117 Maria Marquez, Barcelona, 10/11/2019 - 00:11

Yo soy andaluza por generation es, viviendo en Catalunya por muchos años y nunca, como tu Victor Manuel, dices me he sentido extraña ni fuera de esta maravillosa tierra ni de sus gente. Cuantas mentiras inventa esa prenda de derechas que tu dices. Que verguenza siento cuando veo a tanta gente que no conoce Catalunya ni Al pueblo catal’an juzga.

#116 Lita PRATS, Palamós , 28/10/2019 - 09:58

Suposo que aquest títol vol fer creure q VManuel està contra els independentistes.... Cal llegir l'entrevista. No és defineix però deixa clar l'informacio q donen determinades televions de dretes.
No m'agrada el títol....

#115 M. Jesus , el Pais de las Maravillas, 28/09/2019 - 17:33

De verdad nadie se ha dado cuenta que esto es del 2012?