Publicitat
Cultura · 9 de Gener de 2020. 10:48h.

"Vull ser independent per cremar la senyera"

L'actor Sergi López també desitja "cagar-me en la Moreneta"

"Vull ser independent per cremar la senyera"

L'actor Sergi López, en una entrevista a El Mundo, afirma que "a mi no m'agraden especialment les banderes, però vull ser independent per cremar la senyera, per cagar-me en la Moreneta i en els símbols patris. I per això he de tenir una pàtria que senti com a meva".

López dóna suport que la CUP, de la qual és proper, hagi votat contra la investidura de Pedro Sánchez perquè "un ha de votar en funció dels seus principis i la CUP mai pot donar suport a aquest PSOE en aquest moment. Aquesta explosió de l'extrema dreta , amb un discurs molt perillós a què entre tots s'ha donat legitimitat, és molt tòxica i tot el s'enfanga, però coincidir amb VOX en el vot no vol dir res, perquè s'arriba des de punts oposats".

"Hi havia moltes raons per votar 'no' a un PSOE que ha donat suport que es fiqui a la presó a gent per intentar defensar les seves idees. Aquest és un país on es pot parlar de tot, es pot presentar un programa electoral que defensi qualsevol idea, però no pots intentar aplicar-lo o vas a la presó. Això és una mica raret i no és cosa només de Vox, també de l'esquerra espanyola", afegeix.

També nega que hi hagi un supremacisme català en entendre que "a la CUP, o grups similars amb els que jo simpatitzo, ens mou un pensament més col·lectiu que individual, més d'ajudar a la gent que té necessitats que a les elits que van sobrades" .

"El que passa és que portem tota la vida veient com la nostra identitat es posa en dubte, havent de explicar que som catalans. Ni millors ni pitjors, però catalans. Un murcià o tu, sigueu o no patriotes, no necessiteu reivindicar la vostra nacionalitat, que és el que jo vull. No haver d'anar pel món dient sóc català com si fos un marcià. No sóc millor que ningú per ser-ho, però és el que sóc i el que vull ser", exposa.

L'actor lamenta que "la idea de la unitat ha acabat per atropellar-ho tot. Si això és innegociable, no hi ha acord. El que passa a Catalunya, és que van passant els anys i Espanya la tracta com si fos menor d'edat. Tens la impressió que t'han de donar permís per a tot i la gent s'està atipant".

"Què passa si decidim anar-nos de casa i el nostre pare no ens deixa perquè diu que som menors? Doncs que la gent té encara més ganes de marxar. Parlem, busquem solucions. Jo, com que sóc còmic, segueixo pensant que ens podem riure, no fer-nos mal ... Que al carrer no s'estengui el pànic, perquè podem seguir sent amics encara que no vulguem ser compatriotes", conclou.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#50 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , AL LORO QUE CREMIN LA ESTELADA COMUNISTA LA OTRA NO GRACIAS Y TOTS ELS LLAÇOS GROCS LA U.E., 10/01/2020 - 20:16

LA CUP Son COMUNISTAS Per lo tan de Independentistes no tenen res SON AMICS DE NICOLAS MADURO DICTADOR DE VENEZUELA .Que mata als que volem la Democracia a Venezuela .LA CUP PIJOS Hijos de la casta HIJOS DE PAPA .Per que no cremeu VIRGENES DE ANDALUCIA O DE ESPAÑA . LA VERGE DE MONTSERRAT LA MORENETA Me la dejan tranquila .

#49 , VNG, 10/01/2020 - 19:32

Este demuestra que no se pueden sumar todos los votos indepes, porque con lo de la moreneta ha ofendido a la mitad de ellos, no quieren la misma Cataluña, por tanto es imposible que vayan juntos. De momento la opción claramente mayoritaria es la de quedarnos como estamos.

#48 Gregari, VNG, 10/01/2020 - 17:51

El típic ximplet. Que hi farem!

#47 No és ningú, Can Sixty, 10/01/2020 - 12:40

Aquest individu amb físic poc agraciat, mediocre actor i pel que es veu pels seus comentaris no massa bona persona, es deu creure el melic del mon, o com a mínim superior a Lawrence Olivier o Richard Burton. No cal fer cas de les declaracions d'aquesta mena de Lopes.

#46 De Madrid, Madrid, 10/01/2020 - 10:33

Ideas bastante poco elaboradas que simplifican peligrosamente la cuestión. Opinar es libre.....y que siga siéndolo... aunque sea para escuchar cosas así...